χτίζουμε-για-το-αύριο-για-τότε-που-δ-73624

«Χτίζουμε για το αύριο… Για τότε που δε θα μας έχει δίπλα του»: Ραγίζει καρδιές η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της

Ανάγνωση: 3'

Όλοι γνωρίζουν πως η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου έχει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, τον Χρήστο. Προσπαθεί καθημερινά για αυτόν περπατώντας σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι που της έδειξε η ζωή. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media και δεν διστάζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή της με τον γιο της, Χρήστο. Η Νένα Χρονοπούλου δημιουργήσει ένα χώρο για παιδιά με αναπηρία το “4amea” και δίνει καθημερινό αγώνα προκειμένου να δημιουργήσει ένα χωριό που θα φιλοξενεί ΑΜΕΑ. Δίπλα της βρίσκεται πάντα ο σύζυγός της Τάσος Μητρόπουλος.

Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε πει: «Ο Χρήστος είναι 18 ετών. Έχω να νιώσω ανεμελιά από τότε που ήμουν έγκυος γιατί πέρασα όλη μου την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι. Θέλει και ο Χρήστος να αρραβωνιαστεί. Όταν βλέπει γυναίκα “του γυρνάει το μάτι”. Συνεχίζει και πηγαίνει σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, που γελάει πολύ και του αρέσουν πολύ οι γυναίκες.

Ο Τάσος είναι μπαμπάς του Χρήστου από επιλογή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν ένας άνθρωπος επιλέγει να σταθεί δίπλα στο παιδί σου πάει να πει ότι σε αγαπάει πολύ, αγαπάει το πλάσμα το δικό σου και γίνεται αυτόματα και δικό του. Και αισθάνεσαι τη σιγουριά ότι δεν εγκαταλείπει».

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε βίντεο όπου πήγε τον Χρήστο για μανικιούρ και είναι πιο χαρούμενος από ποτέ! και έγραψε στην ανάρτηση:

«Χρόνια πολλά σε όλους, η αναπηρία δεν έχει αργίες γι’ αυτό εμεις συνεχίζουμε κανονικά τη ρουτίνα μας. Κάποια στιγμή δε θα μπορώ να του κοψω τα νύχια γι’ αυτό ο Χρηστάκος εκπαιδεύεται στο να φροντίζουν τις αναγκες του ειδικοί για το κάθε είδος ανάγκης. Για να καθισει με άνεση στην καρέκλα χρειαστηκαν αρκετές φορές επίσκεψης και εξοικείωσης δίχως να τον αγγίξει καν η τεχνήτρια. Η Νίνα είναι πια φίλη του και την εμπιστεύται απόλυτα όπως θα διαπιστώσετε. Χτίζουμε για το αύριο… Για τότε που δε θα μας έχει δίπλα του».

@nenaxronopoulou Χρόνια πολλά σε όλους, η αναπηρία δεν έχει αργίες γι’ αυτό εμεις συνεχίζουμε κανονικά τη ρουτίνα μας. Κάποια ατιγμή δε θα μπορώ να του κοψω τα νύχια γι’ αυτό ο Χρηστάκος εκπαιδεύεται στο να φροντίζουν τις αναγκες του ειδικοί για το κάθε είδος ανάγκης. Για να καθισει με άνεση στην καρέκλα χρειαστηκαν αρκετές φορές επίσκεψης και εξοικείωσης δίχως να τον αγγίξει καν η τεχνήτρια. Η Νίνα είναι πια φίλη του και την εμπιστεύται απόλυτα όπως θα διαπιστώσετε. Χτίζουμε για το αύριο… Για τότε που δε θα μας έχει δίπλα του. #xristosmavrakis #nenaxronopoulou #tasosmitropoulos #apodoxi #4you #eimaipaidieimaiaggelos #amea #ninapapadopoulou #manikiour #ekpaideusi ♬ πρωτότυπος ήχος – Νένα Χρονοπούλου - Μητροπούλου

Τέλος, να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην ηθοποιό και σε όλες τις μανούλες ανεβαίνουν τον ίδιο Γολγοθα. Είναι πολύ σημαντικό το έργο που έχει αναλάβει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ