ελένη-πετρουλάκη-αν-είχα-μπροστά-μου-73540

Ελένη Πετρουλάκη: «Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν θα την χαστούκιζα για αυτό»

Ανάγνωση: 4'

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική της σταδιοδρομία αλλά και για τα λάθος σημερινά πρότυπα.

Η συνέντευξη

Για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της δήλωσε: «Η τηλεόραση ήρθε τυχαία στη ζωή μου. Εμένα σκοπός μου ήταν να τρέξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήμουν αθλήτρια στα 400 μέτρα. Ήρθα για σπουδές κι έτσι ξεκίνησα να τρέχω από εδώ, να τρέχω από εκεί. Ήρθα για σπουδές κι έμεινα και δεν γύρισα ποτέ πίσω. Ήρθα 18 χρονών στην Αθήνα, σε μία ζούγκλα. Πραγματικά δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε κι εγώ κι η αδερφή μου μόνες μας».

Η Ελένη Πετρούλακη μιλώντας για τις ανησυχίες της ως μητέρα είπε: «Τώρα πλέον καταλαβαίνω τη περνούσε η μητέρα μου όταν ήμουν μικρή. Εγώ σε νεαρή ηλικία οδηγούσα μηχανή. Τώρα όμως αν μου πει η κόρη μου ότι θέλει να οδηγήσει μηχανή δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως όταν ήταν μικρή και ζούσε ακόμα με τους γονείς της, ήταν αντιδραστική και κυνηγούσε τα όνειρά της: «Ήμουν πολύ πεισματάρα. Εγώ θα έφευγα, δεν υπήρχε περίπτωση. Έλεγε ο πατέρας μου “θα γίνεις ταμίας στο μίνι μάρκετ” που είχαμε και του απαντούσα “εγώ; δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, θα φύγω νύχτα”. Δεν με συγκρατούσε τίποτα. Είχα όνειρα. Αγαπούσα πάρα πολύ τη γυμναστική από μικρό παιδί. Δε μπορούσε να με σταματήσει τίποτα, γιατί εκεί έβλεπα πως δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά που ήθελα και είχα ονειρευτεί».

Για την εγκυμοσύνη της

Όσον αφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρώτη εγκυμοσύνη της εξήγησε: «Το πίστεψα και το πίστευα πάρα πολύ. Σκεφτόμουν πως όσες προσπάθειες και να κάνω, θα μείνω φυσιολογικά έγκυος, όπως και έγινε στην πορεία. Ο περισσότερος κόσμος έχει την εντύπωση ότι έκανα τα παιδιά μου με εξωσωματική. Έγιναν τελείως φυσιολογικά. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Όλα είναι στο μυαλό. Αυτό πρέπει να καταλάβουν οι γυναίκες που μας παρακολουθούν και οι γυναίκες που προσπαθούν. Όλα είναι στο μυαλό και στο πώς θα το διαχειριστούμε, πώς θα το αντιμετωπίσουμε» και συνέχισε λέγοντας πως είχε στο μυαλό της ως δεύτερο πλάνο αν δεν έκανε δικά της παιδιά να υιοθετήσει.

«Ήθελα να κάνω ένα παιδί. Ήρθαν πολλά χωρίς να το καταλάβω. Μέσα σε πέντε χρόνια, τέσσερα παιδιά. Δεν ήταν καθόλου εύκολο και δεν είναι ακόμα και σήμερα εύκολο», εξομολογήθηκε η Ελένη Πετρουλάκη.

Παράλληλα, στα κακά πρότυπα ομορφιάς που κυκλοφορούν στη showbiz και τα social media: «Να είμαστε γεροί και δυνατοί. Να έχουμε ενέργεια κι ευεξία. Να είμαστε χαρούμενοι άνθρωποι κι όχι μέσα στη μιζέρια, να κολλάει το μυαλό και να έχουμε εμμονές. Να μου έρχονται με φωτογραφίες. Αυτή η Κιμ Καρντάσιαν, αν την είχα μπροστά μου θα την χαστούκιζα. Σου μιλάω ειλικρινά. Έχει δημιουργήσει κάποια πρότυπα στα κορίτσια που για εμένα, δεν ξέρω αν συμφωνείς, είναι λάθος. Το κορμί της είναι μέσα στην πλαστική. Είναι από εγχειρήσεις. Έρχονται και μου λένε “αν βγάλω τα δύο πλευρά, θα λεπτύνει η μέση;”. Είναι αρρώστια της εποχής. Είναι εμμονές των κοριτσιών και της νέας γενιάς, που πραγματικά με προβληματίζουν πάρα πολύ. Θα έπρεπε να γίνει μία κινητοποίηση και ενημέρωση στα σχολεία. Γιατί το Instagram και τα social media έχουν καταστρέψει κόσμο».

Δείτε το απόσπασμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ