μπέζος-για-το-συμβάν-με-τον-αυγενάκη-γ-155942

Μπέζος για το συμβάν με τον Αυγενάκη: «Για να μην τον αδικούμε, μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας»

Ανάγνωση: 2'

Τον Γιάννη Μπέζο υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό” της Πέμπτης (4/7) με αφορμή τη πρεμιέρα της παράστασης που σκηνοθετεί, τον “Δον Κιχώτη”.

Γιάννης Μπέζος: Για το συμβάν με τον Αυγενάκη

Η συζήτηση έγινε πολιτική ανάμεσα στον παρουσιαστή και στον γνωστό ηθοποιό με την περίπτωση του Λευτέρη Αυγενάκη να τίθεται στο τραπέζι.

Θυμίζουμε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά το περιστατικό βιοπραγίας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε βάρος εργαζόμενου, γεγονός που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει έναν αντίπαλο, τον κακό εαυτό του κόμματος. Οι περιπτώσεις Αυγενάκη… Τον απέπεμψε, σύμφωνοι. Όλα αυτά μας πληγώνουν. Είναι ο κακός μας εαυτός που μας πάει πίσω, δεν είναι τόσο οι αντίπαλοι. Αυτό που λέμε περί αλαζονείας… Τα κόμματα είναι πολυσυλλεκτικά, μαζεύονται πολλοί” δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: “Για μένα δεν είναι ότι ο Αυγενάκης πήγε να κάνει το χέρι του έτσι για να χτυπήσει. Για μένα είναι το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”. Το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ” είναι μία νοοτροπία που την έχουν όσοι έχουν μία μορφή εξουσίας, οικονομική δύναμη, τηλεόραση, θέατρο. Το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” και να μην το πει, το φέρει ο άλλος από μέσα του. Δεν ξέρω αν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό. Το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” είναι μεγάλη πληγή”.

Τότε, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε λέγοντας: “Αυτό, για να μην αδικούμε τον κύριο Αυγενάκη, μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας, καλό είναι να είμαστε πάντα έτοιμοι για αυτοκριτική. Η κακιά στιγμή μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας. Και στη δουλειά μας γίνονται αυτά. Και στο θέατρο γίνονται, υπάρχουν στιγμές εντάσεων κτλ. Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου, στην οποία σε έχει βάλει ο λαός… Ο λαός σου δίνει κάτι παραπάνω και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Ανάμεσα σε αυτά που σου ζητάει είναι και η ψυχραιμία”.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γιάννης Μπέζος για Λευτέρη Αυγενάκη: «Για να μην τον αδικούμε, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας αυτό»

”Ευτυχισμένος μαζί του”: Η σπάνια παιδική φωτογραφία του Θανάση Τσαλταμπάση με τον Γιάννη Μπέζο

Έπαιρνα 10.000 ευρώ για να το κάνω αυτό» Τους ξεσκέπασε ο Γιάννης Μπέζος τόσα χρόνια αργότερα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ