ο-βλάσσης-θα-γνωρίσει-τον-αδερφούλη-155938

“Ο Βλάσσης θα γνωρίσει τον αδερφούλη του” Έλαμπε από χαρά η Σπυροπούλου στην έξοδο από το μαιευτήριο

Ανάγνωση: 1'

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον νεογέννητο γιο της πήραν εξιτήριο και στο πλευρό τους είχαν τον πανευτυχή μπαμπά, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έξοδος από το μαιευτήριο

Η παρουσιάστρια γέννησε πριν λίγες μέρες τον δεύτερο γιο της και θα πάρει το όνομα Βασίλης, όπως λένε τον πατέρα της.

Η Κωνσταντίνα όσο ήταν στο μαιευτήριο δεν δημοσίευσε καμία φωτογραφία και σήμερα κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο ήταν πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ.Η παρουσιάστρια πόζαρε με τον σύζυγό της και το νεογέννητο μωρό της και δείτε καρέ καρέ την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Να σας θυμίσουμε ότι η Σταματίν; Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή, Happy Day είχε πει: «Δεν ξέρω ποιο όνομα θα πάρει ο δεύτερος γιος, το δεύτερο ζουζούνι. Ο κύριος Βλάσσης και η κυρία Ρένα έχουν πέντε εγγόνια. Έχουν τέσσερα παιδιά και τα παιδιά τους κάνουν πολλά παιδιά! Να είστε μία ευτυχισμένη οικογένεια…»! Και τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε σχετικά με το όνομα του δεύτερου γιου της Κωνσταντίνας: «Τώρα κανονικά το όνομα που θα πάρει ο μικρός είναι από την οικογένεια της Κωνσταντίνας, το όνομα του μπαμπά της» και όπως φαίνεται επιβαιώνεται και από την Queen Ντίνα η οποία στο προφίλ της ανέφερε ότι είναι μαμά δύο παιδιών που το όνομά τους ξεκινά από Β.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Το δεύτερο θαυματάκι μας”: Λιώνει η Σπυροπούλου, η 1η φώτο αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Να φανταστείς υπάρχουν σπίτια με μία τουαλέτα»

“Κάτι θα ξέρει με 4 παιδιά” Γλυκύτατη η Σπυροπούλου, δέχεται συμβουλές από τη Βασίλισσα της TV Μενεγάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ