με-τη-βοήθεια-του-θεού-ραγίζει-καρδ-149947

«Με τη βοήθεια του Θεού…»: Ραγίζει καρδιές ο Γρήγορης Αρναούτογλου για τη μάχη με τα κιλά

Ανάγνωση: 2'

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές αλλά αυτή τη φορά έδειξε την υποστήριξη του στον αδερφό του και πόσο πιστεύει σε αυτόν.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγο μετά την εκλογική νίκη του αδελφού του, Σάκη Αρναούτογλου.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Πιστεύω πάρα πολύ τον Σάκη και τον ψήφισα. Μόνο αυτός ξέρει τι αγώνα έκανε. Ο Σάκης είναι μία περίπτωση ενός ανθρώπου που ξεκίνησε μόνος του την ιστορία, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι από πίσω. Το έκανε πολύ ρομαντικά. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει στην ΕΡΤ3 πολλά χρόνια. Φαντάσου, έπαιρνε το ΚΤΕΛ για να μετακινηθεί από χωριό σε χωριό. Δε δέχτηκε ούτε ένα ευρώ από εμένα. Μου είπε ότι θα το κάνει μόνος του όσο αντέχει. Όλα αυτά τα χρόνια, ο Σάκης είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 900 ευρώ στην ΕΡΤ».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Αρναούτογλου:

«Έχω βάλει παραπάνω κιλά και δεν μπορώ να κινηθώ όπως θέλω»

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε αν κουράζεται από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχει: Ραδιόφωνο, βραδινή εκπομπή και ταξιδιωτική εκπομπή. «Κουράζομαι αλλά μου αρέσει αυτό που κάνω. Αν νιώθω ότι αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κάνω, θα σταματήσω. Για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά.

Έχω βάλει παραπάνω κιλά και δεν μπορώ να κινηθώ όπως θέλω. Παλιότερα, που ήμουν πιο αδύνατος, μπορούσα να κατεβαίνω γρήγορα από το αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο, να πηδάω από τους βράχους, να ανεβαίνω τα κατσάβραχα ενώ τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο. Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρω. Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Σίγουρα όμως για θέματα υγείας, είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά. Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εκατομμυριούχος: O κορυφαίος παίκτης… των 100.000 ευρώ σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του – «Ζαλίστηκε» ο Αρναούτογλου

Συγκλονισμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κάνω μεσογειακή διατροφή – Ψάχνω ταβέρνες που βλέπουν τη Μεσόγειο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ