δύσκολες-ώρες-για-τη-ράνια-θρασκιά-μαθ-149936

Δύσκολες ώρες για τη Ράνια Θρασκιά: Μαθεύτηκε ο λόγος διαζυγίου από τον πατέρα των γιών της

Ανάγνωση: 3'

Η Ράνια Θρασκιά έχει αγαπηθεί από το κοινό για την ταπεινότητα της και την επαγγελματικότητα της. Αυτή τη φορά μίλησε για τους λόγους που πήρε διαζύγιο αλλά και για την αγάπη τη ς προς τα παιδιά της.

Από το 2018 δημιούργησε το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης», όπου εργάζεται ως Παιδαγωγός – Οικογενειακή Σύμβουλος και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας MSc.

Ράνια Θρασκιά: Ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φωτόπουλος:

Η Ράνια Θρασκιά ήταν για αρκετά χρόνια παντρεμένη με τον οδοντίατρο, Ανδρέα Φωτόπουλο. Το 2009 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το Διονύση, ενώ τον Δεκέμβρη του 2011 απέκτησαν και το δεύτερο γιο τους, Κωστή.

Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Ο γοητευτικός πρώην σύζυγος της Ράνιας Θρασκιά και πατέρας των δύο γιων της

Οι δυο τους ωστόσο, αποφάσισαν μερικά χρόνια αργότερα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πάντα βέβαια θα τους ενώνουν οι δύο γιοι τους, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People το 2016, η Ράνια Θρασκιά είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για το γάμο της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο:

«Δεν το βίωσα σαν γάμο-αστραπή. Ήταν μια ροή πραγμάτων που μας οδήγησε σε μια οικογένεια. Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια πριν, ήξερα την ποιότητα του ανθρώπου. Δεν μετρούσα τότε το χρόνο, απλά με οδήγησαν οι καταστάσεις. Ούτε μου φάνηκε νωρίς ούτε αργά, ήταν η τέλεια στιγμή να συμβεί. Τη στιγμή που κάναμε οικογένεια ήταν αυτό που θέλαμε».

Ενώ, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε δηλώσει για το διαζύγιό της και τον τρόπο που το διαχειρίστηκαν με τον Ανδρέα Φωτόπουλο: «Τίποτα δεν είναι εύκολo, τίποτα δεν είναι ανώδυνο. Βλέποντας την εικόνα μετά από χρόνια μπορεί κανείς να ξεχνάει τις μικρές δύσκολες στιγμές, που έχουν κλάμα, απογοήτευση, ματαίωση. Θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας καθημερινός αγώνας γιατί το ζευγάρι χωρίζει αλλά η οικογένεια παραμένει οικογένεια, επειδή ο ρόλος του μπαμπά και της μαμάς δεν τελειώνει ποτέ», είπε.

Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Ο γοητευτικός πρώην σύζυγος της Ράνιας Θρασκιά και πατέρας των δύο γιων της

Και στη συνέχεια, είχε αναφέρει για τους δυο γιους που απέκτησε με τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο: «Οι γιοι μου έχουν μεγαλώσει αρκετά, έχουμε μια σχέση με μεγάλο διάλογο και ελευθερία. Τα αγόρια δεν είναι τα πιο επικοινωνιακά. Έχω όνειρα και σκέψεις αλλά περιορίζομαι να τα μοιράζομαι με τους ενήλικους, τον μπαμπά τους κι όχι με εκείνα, όσο μπορώ».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη “βόμβα” μετά από 9 χρόνια γάμου: Ο πραγματικός λόγος που χώρισε η Ράνια Θρασκιά και ο πατέρας των δύο γιων της

Έτοιμη για 3ο στεφάνι η Ράνια Θρασκιά μετά τα 2 διαζύγια: “θα πρέπει να ζητήσει το χέρι από τους 2 γιους μου”

Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Ο γοητευτικός πρώην σύζυγος της Ράνιας Θρασκιά και πατέρας των δύο γιων της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ