μαθεύτηκαν-τώρα-τα-δυσάρεστα-για-τον-δ-155017

Μαθεύτηκαν τώρα τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ανάγνωση: 1'

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει μάχη για την υγεία του, τρεις μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται χρόνο η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, με τους γιατρούς να περιμένουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

«Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει 3 μήνες στο νοσοκομείο. Χρειάζονται περίπου έξι μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Σας είχα πει από την αρχή ότι αυτή η υπόθεση θα τραβήξει πολύ καιρό, είναι δύσκολα τα πράγματα, παρακολουθείται καθημερινά για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού. Από εδώ και πέρα τα πράγματα πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Και συνέχισε: «Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο. Δεν μπορεί ο Δημήτρης Κόκοτας να πάει ακόμα στο κέντρο αποκατάστασης, θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Όλο το ίντερνετ δακρύζει από χαρά για τον Δημήτρη Κόκοτα! Έγινε το θαύμα, κλαίνε από συγκίνηση

Η δραματική έκκληση της οικογένειας του Δημήτρη Κόκοτα μετά τα νεότερα για την υγεία του: «Η κόρη του ρωτάει για τον μπαμπά της»

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ