λεβέντης-έλληνας-πάντα-υπέρ-πατρίδος-152283

Λεβέντης Έλληνας, πάντα υπέρ πατρίδος: Ο Μίλτος Τεντόγλου ορκίστηκε αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό

Ανάγνωση: 1'

Στην ορκωμοσία των έφεδρων εν ενεργεία αξιωματικών ολυμπιονικών, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Μίλτος Τεντόγλου: Η τελετή απονομής

Ανάμεσα στους αθλητές που ορκίστηκαν ήταν ο ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, ο Μίλτος Τεντόγλου του άλματος εις μήκος, η Σοφία Παπαδοπούλου στην ιστιοπλοΐα, ο αρχηγός της Εθνικής πόλο Γιάννης Φουντούλης.

Στην τελετή, η οποία έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

«Οι Ολυμπιονίκες μας είναι πηγή έμπνευσης, με τις επιδόσεις τους και το ταλέντο τους», έγραψε ο Νίκος Δένδιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τιμάμε σήμερα τους Ολυμπιονίκες μας που ορκίσθηκαν Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ως πηγή έμπνευσης, με τις επιδόσεις τους και το ταλέντο τους. Οι διακρίσεις τις οποίες έχουν πετύχει αντικατοπτρίζουν αφοσίωση και διαρκή προσπάθεια και αποτελούν πρότυπο για το κοινωνικό σύνολο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μας έκανε υπερήφανους: Πρώτος ο Μίλτος Τεντόγλου στην Λεμεσό με άλμα στα 8,25μ.

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μίλτος Τεντόγλου στο άλμας εις μήκος

Τους χειροκρότησαν όλοι οι Έλληνες: Ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί οι Πετρούνιας, Τεντόγλου και όλοι οι εν ενεργεία Ολυμπιονίκες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ