γιώργος-περρής-είμαι-γκέi-ανακουφισμέ-156989

Γιώργος Περρής: Είμαι γκέi, ανακουφισμένος, χαρούμενος και περήφανος ακόμα και σήμερα

Ανάγνωση: 1'

Την αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος έκανε ο τραγουδιστής Γιώργος Περρής, τονίζοντας ότι είναι «ανακουφισμένος, χαρούμενος και υπερήφανος». Σε μια εξομολογητική του συνέντευξη στο περιοδικό People.com, αποκαλύπτει πως ήθελε να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του δημόσια.

Γιώργος Περρής: Η χειμαρρώδης εξομολόγηση του

«Αν και στην ιδιωτική μου ζωή δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε κόστος για μένα γιατί υπήρχε ένα μέρος του εαυτού μου που ήθελε να μιλήσει για αυτό», αναφέρει «Πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν: “Δεν πρέπει να βγαίνεις”, “Δεν πρέπει να μιλάς για αυτό δημόσια”, “Θα καταστρέψει την καριέρα σου”».

«Μεγάλωσα σε μια κοινωνία που δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης. Μου πήρε χρόνο να το αποδεχτώ, υπήρξαν αντιδράσεις αλλά όλοι ήταν εντάξει και το αποδέχτηκαν», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

  • «Είναι ευθύνη μου ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης να μιλήσω για αυτό»

    «Είμαι σίγουρος δε θα τους σοκάρει, θα έχουν την πλήρη εικόνα του ποιος είμαι» προσθέτει.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια», λέει. «Ακόμα και σήμερα, το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι αιτία θανάτου σε τόσα μέρη του κόσμου. Νομίζω ότι είναι δική μου ευθύνη, ως άνθρωπος αλλά και ως καλλιτέχνης και δημόσιο πρόσωπο, να μιλήσω γι’ αυτό»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γιώργος Περρής: «Είμαι γκέι, ανακουφισμένος, χαρούμενος και περήφανος»

Τα είπε όλα ο Γιώργος Περρής χωρίς φίλτρα και ταμπού: «Είμαι γκέι, ανακουφισμένος, χαρούμενος και υπερήφανος!»

Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Περρή: «Είμαι γκέι, ανακουφισμένος, περήφανος και χαρούμενος»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ