γιώργος-δούκας-σε-μια-κοινωνία-που-μο-156985

Γιώργος Δούκας: «Σε μια κοινωνία που μου επέβαλε να είμαι με μια γυναίκα, εγώ επέλεξα να είμαι με τον σύντροφό μου»

Ανάγνωση: 2'

Ο Γιώργος Δούκας προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Γιώργος Δούκας: Εγώ επέλεξα να είμαι με τον σύντροφό μου

Ο Γιώργος Δούκας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή.

“Είμαι ο Γιώργος Δούκας, είμαι καλλιτέχνης και δηλώνω καλά, μετά από πάρα πολλά. Δηλώνω πολύ καλά! Προσπαθώ μέσα από το βιβλίο μου να δώσω φωνή στις κακοποιημένες γυναίκες, αλλά και σε θέματα που αφορούν τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τα ομόφυλα ζευγάρια, την τεκνοθεσία. Κάποιοι με έκριναν σκληρά για τον τρόπο που επέλεξα να είμαι μακριά από τα media. Κρίθηκα, σε μια κοινωνία που μου επέβαλε να είμαι με μια γυναίκα, εγώ επέλεξα να είμαι με τον σύντροφό μου, μακριά από τα φώτα, κλεισμένος στο σπίτι μου, ανακαλύπτοντας τον Γιώργο, όχι τον Δούκα. Ο Δούκας έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Ο Γιώργος γνώρισε τον άνθρωπό του, είμαστε μαζί 17 χρόνια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του καθενός. Είμαι ευλογημένος γιατί έχω πραγματικούς φίλους δίπλα μου, έχω μια οικογένεια που με στηρίζει και όταν τους είπα ότι αυτός είμαι και αυτό θέλω να κάνω” είπε αρχικά ο Γιώργος Δούκας.

“Το να ήσουν γκέι στα ‘90s ήταν καταστροφικό, πλέον είναι πάρα πολύ παρωχημένο. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν το προφανές να το κάνουν κρυφό και αυτό με εκνευρίζει. Με τον σύντροφό μου ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο Αντώνης είναι ο βράχος μου. Είμαστε ίσοι με τους στρέιτ, γιατί πρέπει να υπερτονίσουμε ότι εμείς είμαστε γκέι;” πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γιώργος Δούκας: «Κρίθηκα επειδή επέλεξα να είμαι με τον σύντροφό μου και όχι με γυναίκα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ