έσκασε-βόμβα-μεγάλες-χαρές-για-την-153845

Έσκασε “βόμβα”: Μεγάλες χαρές για την Κατερίνα Καινούργιου: Σε σχέση με 35χρονο πασίγνωστο επιχειρηματία

Ανάγνωση: 1'

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Καινούργιου καθώς τα ρεπορτάζ την θέλουν τρελά ερωτευμένη και σε σχέση με 35χρονο επιχειρηματία.

Κατερίνα Καινούργιου: Σε σχέση με γνωστό 35χρονο επιχειρηματία

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν απολαμβάνει μόνο την επαγγελματική της επιτυχία αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ καλά και στην προσωπική της ζωή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ίδια είναι ζευγάρι με έναν 35χρονο επιχειρηματία και ιδιοκτήτη αρκετών μαγαζιών σε Αθήνα και Πάρο. Μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν και στο νησί των Κυκλάδων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Μάλιστα η ίδια στην εκπομπή της την Τετάρτη όταν η κουβέντα πήγε στα προσωπικά της, αρκέστηκε να πει μόνο: “Κι εγώ δεν θα επιβεβαιώσω και δεν θα διαψεύσω τίποτα. Η διαδικασία του να κρύβεσαι και να βγαίνεις και να λες ισχύει…”.

Το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το “Happy Day” θέλησε να σχολιάσει τα χαρμόσυνα νέα για τη συνάδελφό της.

“Κατερίνα Καινούργιου, αν μας βλέπεις –γιατί νομίζω ότι είναι η ώρα που μας βλέπει-, ποιος είναι αυτός ο 35χρονος επιχειρηματίας με τον οποίο βγαίνεις; Ισχύουν οι ειδήσεις”, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του “Happy Day”.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εκείνη 39 και εκείνος τόσο: Τόσα χρόνια μικρότερος είναι ο νέος σύντροφος της Καινούργιου, Παναγιώτης

Σύντομα θα φάμε κουφέτα: Σούσουρο με τις φωτό της Κατερίνας Καινούργιου με το νέο αμόρε

“Αχ, δεν μπορώ πια” Μαρίας Αντωνά: Έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση με τον λιαγκα και άφησε άφωνη την Καινούργιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ