αφήνει-πίσω-τα-παλιά-ζει-τον-έρωτα-της-155222

Αφήνει πίσω τα παλιά, ζει τον έρωτα της με τον Ιταλό: Η κίνηση της Οικονομάκου που λίγοι παρατήρησαν μετά το διαζύγιο με τον Μιχόπουλο

Ανάγνωση: 1'

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στη ζωή της, η Αθηνά Οικονομάκου εδώ και λίγους μήνες.

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι σε σχέση με τον γοητευτικό μπασκετμπολίστα και επιχειρηματία Μπρούνο Τσερέλα με καταγωγή από την Αργεντινή. Οι δυο τους φροντίζουν να μηδενίζουν την χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει πραγματοποιώντας συχνά ταξίδια ο ένας στη χώρα του άλλου, ενώ δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε μέσα από το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Πρωινό και τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο από τη συναυλία των Coldplay στο οποίο τους είδαμε να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές.

Λίγο καιρό μετά, η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση που δείχνει πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή τη. Η ηθοποιός διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το διάστημα που η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μαζί με τον Φίλιππο Μιχοπουλου συχνά δημοσίευε κοινές τους φωτογραφίες μέσα από τις οποίες φρόντιζε να εκφράζει την αγάπη και τον έρωτά της προς το πρόσωπό του. Πλέον, οι φωτογραφίες αυτές δεν υπάρχουν.

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να διαγράψει τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της, έχοντας ωστόσο κρατήσει εκείνες στις οποίες απεικονίζονται μαζί με τα παιδιά τους ή με φίλους τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε στην προσωπική ζωή της, έχοντας αφήσει τον γάμο της με τον επιχειρηματία πίσω της ως ανάμνηση…

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ερωτική απόδραση στις Κυκλάδες: H Αθηνά Οικονομάκου και o Μπρούνο Τσερέλα ζουν τον έρωτα τους στην Τζια

“Μέχρι που σε βρήκα…” Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τον έρωτα με τον Μπρούνο Τσερέλα

Δεν κρύβονται πλεόν: Αγκαλιές και φιλιά σε δημόσια θέα για τον Οικονομάκου και Μπρούνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ