σοκαριστικό-περιστατικό-ξέχασαν-αγο-141927

Σοκαριστικό περιστατικό: Ξέχασαν αγοράκι 5 ετών σε σχολικό λεωφορείο για 6 ολόκληρες ώρες

Ανάγνωση: 1'

Συνοδός & οδηγός ξέχασαν σε σχολικό λεωφορείο 5χρονο αγοράκι, οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί, καθώς εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία

Σοκαριστικό περιστατικό στην Κηφισιά: 5χρονο ξεχασμένο σε σχολικό λεωφορείο για 6 ώρες

Ένα αδιανόητο και ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά, με ένα 5χρονο αγοράκι να μένει ξεχασμένο μέσα σε σχολικό λεωφορείο για περισσότερες από 6 ώρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς ότι στις 8 το πρωί παρέδωσε τον 5χρονο γιο του στο σχολικό λεωφορείο, προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής.

Φαίνεται πως το αγοράκι αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου. Τα υπόλοιπα παιδιά αποβιβάστηκαν κανονικά, ενώ ο 52χρονος οδηγός και η 70χρονη συνοδός, όντας απρόσεκτοι, δεν αντιλήφθηκαν ότι το παιδί έμεινε μέσα στο όχημα, αφήνοντάς το ξεχασμένο.

Στις 2 το μεσημέρι, το νηπιαγωγείο ενημέρωσε τους γονείς για το περιστατικό, καθώς ο οδηγός, επιστρέφοντας στο όχημα για να το παρκάρει, εντόπισε το 5χρονο, το οποίο ήταν αναστατωμένο και φοβισμένο.

Σε βάρος της 70χρονης συνοδού και του 52χρονου οδηγού του σχολικού λεωφορείου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο εμπλεκόμενοι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το περιστατικό πυροδοτεί ερωτήματα σχετικά με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας στα σχολικά λεωφορεία, καθώς και για την ευθύνη των οδηγών και των συνοδών.

Κηφισιά: Ξέχασαν αγοράκι 5 ετών για 6 ολόκληρες ώρες μέσα σε σχολικό

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Παντρεύτηκα μια απελπισμένη γυναίκα 17 χρόνια μεγαλύτερή μου για να της «φάω» τα λεφτά. Στα 30 μου έχω περιουσία»

Συγκίνηση: Σκυλάκος περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Τρικάλων τον άνθρωπό του που έχει πεθάνει

Καίγεται ξανά και ξανά η Ελλάδα μας: Τιτάνια μάχη με τις φλόγες – «Η φωτιά έχει ξεφύγει, κατευθύνεται προς Επίδαυρο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ