ερώτημα-συμφωνείτε-στο-να-τρώνε-πρόστ-140050

Ερώτημα: Συμφωνείτε στο να τρώνε πρόστιμα οι οικογένειες που κάνουν φασαρία τα παιδιά τους;

Ανάγνωση: 1'

Μια οικογένεια με πολλά παιδιά στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να πληρώνει 300 ευρώ πρόστιμο στους γείτονές της κάθε φορά που τα παιδιά της προκαλούν θόρυβο, με βάση μια δικαστική απόφαση που έγινε γνωστή. Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή του Φαλήρου της Θεσσαλονίκης και έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις και αντιδράσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΑΝΤ1, η πολύτεκνη οικογένεια στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να πληρώνει το ποσό των 300 ευρώ στους γείτονες ως αποτέλεσμα δικαστικής απόφασης, κάθε φορά που τα παιδιά τους προκαλούν θόρυβο. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η οικογένεια αποτελείται από δύο παιδιά, ηλικίας 12 και 10 ετών, καθώς και δίδυμα 5 ετών.

Η περιπέτεια της πολυμελούς οικογένειας που ζει στην περιοχή Φάληρο της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν το μεσήλικο ζευγάρι που μένει στον κάτω όροφο του κτιρίου ξεκίνησε δικαστική διαδικασία εναντίον των γειτόνων τους λόγω υψηλού θορύβου.

Το δικαστήριο έκρινε πως όταν τα παιδιά της οικογένειας προκαλούν θόρυβο, οι γονείς θα πρέπει να πληρώνουν στους γείτονες 300 ευρώ, ενώ παράλληλα ο πατέρας είναι επίσης υπόλογος για πιθανή προσωποκράτηση. Η οικογένεια κατέθεσε έφεση και η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δάκρυσε η Παναγία: “Έσβησε” η γλυκιά Παρασκευή μόλις στα 12της χρόνια – Η τελευταία επιθυμία της

Νέα φωτιά τώρα δίπλα σε σπίτια: Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Αν δεις αυτό στο ATM φύγε αμέσως μακριά: Σου «αδειάζουν» τον τραπεζικό λογαριασμό αμέσως

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ