σε-βαθύ-πένθος-όλη-η-κρήτη-πέθανε-ξαφνι-70252

Σε βαθύ πένθος όλη η Κρήτη: Πέθανε ξαφνικά υποψήφιος βουλευτής – Σήμερα το τελευταίο αντίο

Ανάγνωση: 2'

Στο Ηράκλειο της Κρήτης επικρατεί θλίψη. Έφυγε από τη ζωή ένας υποψήφιος βουλευτής, ο Νικόλαος Κοσμαδάκης, νέος σε ηλικία. Το νησί έχει “βυθιστεί” σε θλίψη.Τέτοια νέα είναι σίγουρα στενάχωρα αλλά δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε.

Ηράκλειο: Σε βαθιά θλίψη για τον χαμό του Νικόλαου Κοσμαδάκη

Η τοπική κοινωνία της Κρήτης θρηνεί για τον απρόσμενο χαμό του Νικόλαου Κοσμαδάκη. Ο εκλιπών ήταν υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο, ενεργό μέλος στην τοπική κοινωνία και αγαπητός στους συντοπίτες του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως τον πρόδωσε η καρδιά του.

Ο Νικόλαος Κοσμαδάκης ήταν υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου στις εκλογές της 21ης Μαΐου με το κόμμα “Ενώνω Συμμαχία Ελευθερίας”.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο άτυχος άνδρας προδόθηκε από την καρδιά του. Στις εκλογές πριν από 2 εβδομάδες είχε λάβει 224 ψήφους και ήταν τρίτος στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του στο Ηράκλειο. Ενώ η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά, στο χωριό Αγίου Θωμά Ηρακλείου.

Ηράκλειο: Το μήνυμα του προέδρου του κόμματος για το συγκλονιστικό χαμό

Νικόλα μου Καλό Παράδεισο να έχεις… !!! Ένας πραγματικός μαχητής, συναγωνιστής και Άνθρωπος με Καθαρή Ψυχή, ο Νίκος Κοσμαδάκης, υποψήφιος Βουλευτής του ΕΝΩΝΩ στο Νομό Ηρακλείου, έφυγε δυστυχώς από κοντά μας πολύ πρόωρα… Νικόλα υπήρξε Τιμή για εμένα, που Αγωνισθήκαμε παρέα σε έναν δύσκολο πραγματικά Αγώνα, που απέδειξες έμπρακτα, ότι διέθετες όλα τα εφόδια στην προσωπικότητά σου, ώστε να τον διεξαγάγεις με μέγιστη αφοσίωση, συγκέντρωση στο στόχο και αποφασιστικότητα ! Νικόλα μου Καλό Παράδεισο να έχεις !!!

Η Οικογένεια του ΕΝΩΝΩ κι εγώ προσωπικά απευθύνω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αγαπημένου μας Νίκου Κοσμαδάκη !

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά, στο χωριό Αγίου Θωμά Ηρακλείου.

Κλείνοντας, ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Είναι μια πολύ άσχημη είδηση καθώς και ξαφνική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ