πέρασε-στις-πανελλήνιες-ο-μπάμπης-ανα-153989

Πέρασε στις πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! Αυτές είναι οι σχολές που μπορεί να φοιτήσει

Ανάγνωση: 2'

Πέρασε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συγκεντρώνοντας μάλιστα πολύ καλή βαθμολογία.

Σύμφωνα με το Star συγκέντρωσε 17.800 μόρια στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024 και μπορεί να περάσει στην Νομική Θεσσαλονίκης και Κομοτηνής αν το θελήσει.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι γνωστός πλέον για το φόνο που έκανε. Σκότωσε τη γυναίκα του την Καρολάιν και πέρασε από δίκη χθες. Μάλιστα, έστειλε επιστολή στη μητέρα της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, την οποία ο ίδιος δολοφόνησε, στα Γλυκά Νερά. Στη χθεσινή δίκη, η ψυχίατρος τεχνική σύμβουλος της οικογένειας Κράουτς αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλε ο πιλότος, μέσω του πατέρα του, στη μητέρα της Καρολάιν. Αυτό συνέβη μετά την καταδίκη του σε ισόβια. Η όλη κατάσταση είναι σοκαριστική.

Η προσπάθεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αλλάξει την πραγματικότητα

Όπως υπογράμμισε η μάρτυρας «σε αυτό το γράμμα φαίνεται πόσο απόλυτα χειριστικός είναι», τονίζοντας πως ο κατηγορούμενος χρησιμοποιεί απέναντι στη μητέρα της γυναίκας που ο ίδιος σκότωσε, «συγκλονιστικές εκφράσεις αντιστρέφοντας την πραγματικότητα».

Οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Επίσης, επεσήμανε πως ο κατηγορούμενος αναφέρει στη μητέρα της Καρολάιν φράσεις όπως «εσύ ξέρεις πόσο με αγαπούσε η Καρολάιν», «δεν έγιναν έτσι τα πράγματα» και «όταν την ξαναδείς πες της πως την αγαπώ».

Κλείνοντας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο κατάδικος για το φόνο της συζύγου του προσπάθησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Η επιστολή που έστειλε τους εξόργισε όλους.

Το επώνυμο της μητέρα της έχει η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς, εδώ και λίγες ημέρες.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλου: Πότε έβαλε τα κλάματα

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω κύκλων του αντέδρασε στην είδηση που μεταδόθηκε το πρωί της Τετάρτης, και ανέφερε ότι η κόρη του Λυδία άλλαξε το επίθετό της, λαμβάνοντας το πατρικό της δολοφονημένης μητέρας της.

Γλυκά Νερά: Πότε έβαλε τα κλάματα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ειδικότερα οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής αποφάσισαν την αλλαγή του επιθέτου κατόπιν αιτήσεως της οικογένειας από Λυδία Αναγνωστοπούλου σε Λυδία Κράουτς.

Ο πατέρας της δήλωσε στεναχωρημένος: «Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί. Να είναι καλά. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη γιαγιά του».

Η ανήλικη πλέον ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τραγική ειρωνεία η σχολή που διάλεξε: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά πανελλαδικές μέσα από τη φυλακή

Δικαίωση από ψηλά: Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου άλλαξε και επίσημα επίθετο 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Δολοφονία Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Όλα τούμπα με την υπόθεση, μεγάλη ανατροπή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ