χαμογελάει-από-ψηλά-η-καρολάιν-αλλάζε-91509

Χαμογελάει από ψηλά η Καρολάιν: Αλλάζει επίθετο η μικρή Λυδία- Εξοργισμένος ο πιλότος

Ανάγνωση: 3'

Η μικρή Λυδία, η κόρη της Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, εδώ και αρκετό καιρό ζει μαζί με τη γιαγιά της και την οικογένεια της θείας της στις Φιλιππίνες.

Το κοριτσάκι που βίωσε την πιο τραγική εμπειρία που θα μπορούσε να ζήσει ένα παιδί, αφού ο πατέρας της την τοποθέτησε πάνω στη νεκρή μητέρα του και σκηνοθέτησε μια ληστεία για να καλύψει τα ίχνη του, δεν έχει καμία επαφή πλέον ούτε με τον πατέρα της, ούτε με την οικογένειά του.

Οι νέες εξελίξεις

Η μητέρα της Καρολάιν που έχει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής έχει αποφασίσει ότι θα αποκόψει το παιδί από την πατρογονική της οικογένεια και από ό,τι συνδέεται με τη δολοφονία της μητέρας του που πιθανόν θα το πληγώσει στο μέλλον.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (12/10) στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1, η σύζυγός του έχει απευθυνθεί σε δικαστήριο των Φιλιππίνων και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να αλλάξει επώνυμο η μικρή Λυδία και να πάρει το επώνυμο της αείμνηστης μητέρας της, δηλαδή Κράουτς.

«Η Σούζαν θα αλλάξει το επώνυμο της Λυδίας από Αναγνωστοπούλου σε Κράουτς. Ακόμα κι αν είχε μείνει στην Ελλάδα θα το έκανε αυτό. Ως μοναδική κηδεμόνας της Λυδίας έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να το πράξει βάσει της ελληνικής νομοθεσίας κι επειδή το επώνυμο του πατέρα της θα μπορούσε να είναι ντροπιαστικό, είχε κάθε λόγο να το κάνει», είπε ο πατέρας της Καρολάιν.

Όπως εξήγησε η αλλαγή του επωνύμου της Λυδίας είναι πέρα από την αρμοδιότητα ενός ελληνικού δικαστηρίου πια.

Όσο για τις επαφές που έχει η μικρή με τους παππούδες της από την πλευρά του πατέρα της, ο Ντέιβιντ Κράουτς ξεκαθάρισε πως είναι ανύπαρκτες.

«Οι παππούδες θα μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση σε ελληνικό δικαστήριο και να απαιτήσουν από τη Σούζαν να συμμορφωθεί με την απόφαση του οικογενειακού δικαστηρίου. Στη συνέχεια, θα εναπόκειται στο ελληνικό δικαστήριο να επιδώσει κλήση στη Σούζαν για να απαντήσει στην καταγγελία. Η κλήση πρέπει να παραδοθεί στη Σούζαν, η οποία πιθανότατα θα την έριχνε στα σκουπίδια, όπως κι εγώ. Εάν το ελληνικό δικαστήριο αποφασίσει να προχωρήσει την υπόθεση θα έπρεπε να οριστεί ημερομηνία για να εμφανιστεί η Σούζαν στο δικαστήριο για να εξηγήσει γιατί δεν συμμορφώνεται με την απόφαση του οικογενειακού δικαστηρίου. Εάν δεν παρευρεθεί το δικαστήριο δε θα μπορούσε να τη συλλάβει στις Φιλιππίνες, καθώς δεν έχει δικαιοδοσία εκεί. Αν ήμουν ο δικηγόρος των παππούδων, η συμβουλή που θα τους έδινα είναι: “απλά ξεχάστε το”. Ελπίζω ότι αυτό ξεκαθαρίζει ορισμένα σημεία», κατέληξε ο πατέρας της Καρολάιν.

Δείτε το video

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τραγική ειρωνεία η σχολή που διάλεξε: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά πανελλαδικές μέσα από τη φυλακή

Η πρώτη φώτο της μικρής Λυδίας, 3 χρόνια μετά την δολοφονία της Καρολάιν – Σγουρά μαλλάκια, όμορφη σαν άγγελος

Δικαίωση από ψηλά: Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου άλλαξε και επίσημα επίθετο 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ