καταιγίδες-για-πολλές-ώρες-σήμερα-στη-155496

Καταιγίδες για πολλές ώρες σήμερα στην Αθήνα – Τι ώρα και πού θα ανοίξουν οι ουρανοί

Ανάγνωση: 1'

Σε ισχύ είναι το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, με σφοδρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

Το νέο στοιχείο για την ραγδαία επιδείνωση του καιρού σήμερα είναι ότι σχεδόν όλες οι περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με το meteo, θα πληγούν με πολύωρες καταιγίδες. Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες οι καταιγίδες θα πλήξουν πολλές περιοχές της Αττικής και ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα σε πολλούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, έντονες καταιγίδες από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τουλάχιστον τις 8-9 το βράδυ αναμένονται στο κέντρο της Αθήνας, στα νότια Προάστια, στα Βόρεια Προάστια, όπως η Δροσιά και η Σταμάτα, αλλά και χαμηλότερα, στην περιοχή του Αμαρουσίου. Μάλιστα στο Μαρούσι το meteo προβλέπει ότι οι καταιγίδες θα ξεκινήσουν από νωρίς το μεσημέρι, γύρω στις 12 πμ.

Σύμφωνα με το windy, μετά τις 3 το μεσημέρι θα υπάρξουν έντονα φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και τις Αττικής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο έντονες καταιγίδες στις 3 μμ θα πλήξουν περιοχές της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πλησιάζουν οι πιο δύσκολες 72 ώρες: Δεν μας τα λέει καλά ο καιρός, έρχονται καταιγίδες την Παρασκευή αλλά… με καύσωνα

Νέο έκτακτο δελτίο για τον καύσωνα από την ΕΜΥ: Έρχεται διήμερο «κόλαση» – Ποιες περιοχές θα έχουν 43άρια

Καιρός: Έρχεται διαταραχή με καταιγίδες – Που θα χτυπήσουν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ