κάναν-αρραβώνες-και-τώρα-πάνε-σε-κηδεί-151630

Κάναν αρραβώνες και τώρα πάνε σε κηδεία: Θρήνος στην Ξάνθη, το πάρτι κατέληξε σε τραγωδία, 1 νεκρή και 4 τραυματίες

Ανάγνωση: 1'

Την νύχτα της Τρίτης 18 Ιουνίου, σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα ένα θανατηφόρο ατύχημα και τέσσερις τραυματίες.

Θρήνος: Στην Ξάνθη

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο που επέβαινε, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν επειγόντως στο νοσοκομείο της πόλης. Δύο από αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρά τραύματα και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις αναφορές, στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, με δύο εξ αυτών να επιστρέφουν από τελετή αρραβώνα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ένα όχημα που κινούνταν από τη Ξάνθη προς την περιοχή του Πετεινού, αποκλίθηκε από την πορεία του κατά τη διάρκεια μιας στροφής και συγκρούστηκε με δύο άλλα αυτοκίνητα. Καθένα από αυτά είχε δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφαν από τελετή αρραβώνα.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θάνατος μιας γυναίκας, ενώ οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν επειγόντως σε νοσοκομείο. Οι δύο εξ αυτών έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας τους.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία: Μητέρα και γιος, 5 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο – Πήγαιναν να γιορτάσουν τη νίκη της εναντίον του καρκίνου…

Φωτιά τώρα σε νησί – Εκκενώνεται εργοστάσιο – Ήχησε το 112

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ