φτωχότερη-από-σήμερα-η-μουσική-πέθανε-137553

Φτωχότερη από σήμερα η μουσική: Πέθανε αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής

Ανάγνωση: 1'

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, ένας από τους πιο αισθαντικούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ’70, ο περίφημος Μικαέλο Μαρούδας, έφυγε αθόρυβα από τη ζωή, χωρίς κανείς να γνωρίζει για τον θάνατό του. Πρόκειται για τον γιο του κορυφαίου ερμηνευτή του ελαφρού τραγουδιού Τώνη Μαρούδα, που έγραψε τεράστια ιστορία για πολλές δεκαετίες, με μοναδικές ερμηνείες όπως «Τι ‘ναι αυτό που το λένε αγάπη», «Αστα τα μαλλάκια σου», «Το τραμ το τελευταίο» και πολλά άλλα.

Την είδηση του θανάτου του Μικαέλο Μαρούδα έκανε γνωστή μέσα από τα social media η φίλη του Μαίρη Βιντιάδου, η οποία έγραψε «“ Εφυγε” και ο Μιχάλης», που συνοδευόταν από ένα από τα μεγάλα τραγούδια του.

Έφυγε αθόρυβα από τη ζωή

Ο Μιχάλης Μικαέλο Μαρούδας ακολούθησε από πολύ νωρίς τα βήματα του διάσημου πατέρα του και άρχισε να τραγουδάει από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 μεγάλα τραγούδια, τα οποία πήγαν και σε φεστιβάλ του εξωτερικού. Οι γνώστες του τραγουδιού αναφέρουν ότι η φωνή του Μικαέλο Μαρούδα ήταν το ίδιο συγκλονιστική με αυτή του πατέρα του. Ωστόσο, έφυγε νωρίς για την Ιταλία λίγα χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του, αφού πρώτα έκανε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα, ηχογραφώντας τραγούδια και στα ιταλικά, όπως το «Stasera mi sendo bambino», «Σκέψεις στη νύχτα», «Ελενα» κ.λπ.

https://youtu.be/9ZU4LuZf1Cg

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νεκρή σε παραλία βρέθηκε 45χρονη γυναίκα δίπλα στον μεθυσμένο σύζυγό της

Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Παπαδάκη!

“Την άκουσαν να ουρλιάζει” Φρικτός θάνατος για 19χρονη από επίθεση αρκούδας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ