χαμογελά-ξανά-η-κόρη-τους-η-εύα-καϊλή-μ-70034

Χαμογελά ξανά η κόρη τους: Η Εύα Καϊλή μπορεί πλέον να μείνει κάτω από την ίδια στέγη με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Ανάγνωση: 1'

Μετά την αποφυλάκιση της, η Εύα Καϊλή καθώς είναι ξανά μαζί με τον σύζυγος της και δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στην οικογένεια τους, για χάρη της κόρης τους.

Για προσωπικό κώλυμα έκαναν λόγο οι δικηγόροι της ευρωβουλεύτριας, Εύας Καϊλή, σχολιάζοντας τη μη συμμετοχή της στη σημερινή δεύτερη και τελευταία ημέρα της συνεδρίασης της Ολομέλειας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ πρόσθεσαν πως θα επανέλθει στα καθήκοντά της τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων της

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της είχαν δηλώσει ότι θα κατέθετε σχετικό αίτημα στο Κοινοβούλιο στις αρχές της εβδομάδας.

Οι Σβεν Μαρί και Μιχάλης Δημητρακόπουλος επανέλαβαν σήμερα ότι έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς -όπως ανέφεραν- η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επιθυμεί να συμμετάσχει στις συνεδριάσεις στο Στρασβούργο.

Να σημειωθεί ότι η επόμενη συνεδρίαση της Ολομέλειας στο Στρασβούργο θα γίνει 12-15 Ιουνίου.

Παράλληλα, οι δικηγόροι της ανέφεραν ότι, με διάταξη του ανακριτή, επιτράπηκε στον σύντροφό της, Φραντζέσκο Τζόρτζι, να διαμένει στην κοινή κατοικία.

«Η κυρία Καϊλή δε συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου λόγω προσωπικού κωλύματος, τις επόμενες μέρες θα επανέλθει στα καθήκοντά της. Έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Με διάταξη του ανακριτή έχει επιτραπεί στον σύντροφό της, Φραντζέσκο Τζόρτζι, να διαμένει στην κοινή κατοικία».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Βαφτίζει την κόρη της η Εύα Καϊλή – Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει & οι διάσημοι νονοί

Σε πελάγn εuτυχίας η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι – Μαθεύτηκαν σήμερα τα εuχάριστα

Το νέο διώροφο σπίτι της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες, αξίας 650.000 ευρώ: «Δεν είναι μαύρο χρήμα, αγοράστηκε με δάνειο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ