αναγκαστική-προσγείωση-για-πτήση-της-del-155396

Αναγκαστική προσγείωση για πτήση της Delta Airlines – Οι επιβάτες έφαγαν χαλασμένο φαγητό

Ανάγνωση: 1'

Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσοι επιβάτες ή μέλη του πληρώματος αρρώστησαν

Αναγκαστική προσγείωση για πτήση της Delta Airlines

Μια πτήση της Delta Airlines με προορισμό το Άμστερνταμ έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο JFK αφότου διαπιστώθηκε ότι στους επιβάτες σερβιρίστηκε «μολυσμένο φαγητό».

Σύμφωνα με τη New York Post και τη Daily Mail, οι επιβάτες της πτήσης 136 της Delta από το Ντιτρόιτ έφαγαν γεύματα της εταιρείας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τα οποία όμως είχαν χαλάσει. «Η πτήση 136 της Delta από το Ντιτρόιτ προς το Άμστερνταμ εξετράπη στο JFK της Νέας Υόρκης νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αφού ανακαλύφθηκε ότι ένα μέρος των γευμάτων κατά την πτήση είχε χαλάσει», δήλωσε εκπρόσωπος της Delta Airlines στο πρακτορείο.

Οι αεροσυνοδοί επικοινώνησαν με ιατρούς στο έδαφος, οι οποίοι έδωσαν εντολή για αναγκαστική προσγείωση στο JFK καθώς επρόκειτο να ξεκινήσει το ταξίδι του πάνω από τον Ατλαντικό.

Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια στο JFK γύρω στις 4 το πρωί της Τετάρτης. Τους επιβάτες υποδέχθηκε ιατρικό προσωπικό κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Η πτήση, η οποία αναχώρησε από το αεροδρόμιο Detroit Metropolitan Wayne County λίγο πριν τις 23:00 την Τρίτη, είχε 277 επιβάτες και επρόκειτο να προσγειωθεί στην Ολλανδία στις 4:15 π.μ. τοπική ώρα στις 4 Ιουλίου.

Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσοι επιβάτες ή μέλη του πληρώματος αρρώστησαν ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης του χαλασμένου φαγητού, αν υπάρχουν.

Με πληροφορίες από Daily Mail, New York Post

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Καίγεται ξανά και ξανά η Ελλάδα μας: Τιτάνια μάχη με τις φλόγες – «Η φωτιά έχει ξεφύγει, κατευθύνεται προς Επίδαυρο»

Ο Φρικτός Θaνατος: Δέθηκε σε ένα καροτσάκι και έδωσε Βουτιά στη Θάλασσα- «Φεύγω γιατί δεν θέλω να…»

Μεγάλη φωτιά τώρα: 6 χιλιόμετρα το πύρινο μέτωπο – «Αν είχε μπει στο χωρίο, θα μιλούσαμε για τραγωδία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ