ξεχάστε-όσα-ξέρατε-έρχεται-συνδρομή-σ-90009

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Έρχεται συνδρομή σε Facebook και Instagram;- Αυτό είναι το σενάριο που εξετάζεται

Ανάγνωση: 1'

Έρχεται μεγάλη ανατροπή σύμφωνα με πληροφορίες στο Facebook και στο Instagram. H Meta Platforms επεξεργάζεται επιλογές για να εισαγάγει σχήμα συνδρομής που συνοδεύεται από απαλλαγή από τις διαφημίσεις για τους χρήστες του Instagram και του Facebook στην Ευρώπη.

Τι συμβαίνει

Αν και συζητούνται διάφορα τιμολογιακά σχήματα για Facebook και Instagram η πρόταση για μηνιαία συνδρομή ύψους 10 ευρώ είναι η επικρατέστερη, σύμφωνα με την πηγή.

Το νέο σχέδιο της Meta είναι ακριβότερο από την συνδρομή στο δίκτυο Netflix που χρεώνει 7,99 ευρώ για το βασικό του πακέτο.

Στις κινητές συσκευές, η τιμή του ατομικού λογαριασμού θα εκτιναχθεί στα 13 ευρώ περίπου, διότι η Meta θα συνυπολογίσει τις προμήθειες που χρεώνουν τα app stores της Apple και της Google, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Τον Φεβρουάριο, πρόστιμο ύψους 390 εκατομμυρίων ευρώ επιβλήθηκε στην Meta από τον Επίτροπο Προσωπικών Δεδομένων της Ιρλανδίας, ενώ της επισημάνθηκε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την αποκαλούμενη «συμβατική» νομική βάση για να στέλνει στους χρήστες διαφημίσεις με βάση την διαδικτυακή τους δραστηριότητα, πράγμα που πλήττει το επιχειρησιακό μοντέλο της εταιρείας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μπράβο στην κυβέρνηση: Αυτοί γλιτώνουν το χαράτσι 3 ευρώ στις διαγνωστικές εξετάσεις

Επιστρέφει & κάνει έξαλλους τους χρήστες: Η νέα λειτουργία του facebook …από τα παλιά που δεν αντέχει κανείς

Προβλήματα ξανά σε Facebook, Instagram και Messenger – Τι συμβαίνει πραγματικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ