τρομοκρατική-επίθεση-από-χαμάς-μαχαι-91682

Τρομοκρατική επίθεση από Χαμάς: Μαχαιριές σε σχολείο στη βόρεια Γαλλία- Νεκρός ένας καθηγητής, χαροπαλεύουν άλλοι δύο

Ανάγνωση: 1'

Ένας 20χρονος με καταγωγή από την Τσετσενία, επιτέθηκε με μαχαίρι σε σχολείο της πόλης Αράς στη Γαλλία.

Απίστευτο περιστατικό

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα έναν καθηγητή λογοτεχνίας. ‘Ολα έγιναν ως κάλεσμα από τη Χαμάς. Σε κρίσιμη κατάσταση άλλα δύο άτομα. Επιτόπου σπεύδει ο πρόεδρος Μακρόν.

«Ημέρα Οργής» η σημερινή σύμφωνα με το κάλεσμα της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς για την «Παγκόσμια Ημέρα Τζιχάντ» και ένας 20χρονος με καταγωγή από την Τσετσενία επιτέθηκε με μαχαίρι σε σχολείο της πόλης Αράς, στη βόρεια Γαλλία, τραυματίζοντας θανάσιμα έναν καθηγητή λογοτεχνίας. Σε κρίσιμη κατάσταση ένας ακόμη εκπαιδευτικός (καθηγητής Γυμναστικής) και ο φύλακας του σχολείου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το δίκτυο BFMTV και το Γαλλικό Πρακτορείο, ο δράστης φώναξε «Αλλάχου Ακμπάρ» («ο Αλλάχ είναι μεγάλος») πριν αρχίσει να μαχαιρώνει τα θύματά του, ανταποκρινόμενος έτσι στο κάλεσμα της Χαμάς (δείτε κάτω τα ανατριχιαστικά βίντεο και το ρεπορτάζ του BFMTV).

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ίσως ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου: Είναι 23 ετών και εργάζεται ως πωλητής σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων- Καλλιστεία Γαλλίας

Πού βρίσκεται σήμερα το κεφάλı του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου;

Σάλος με τον Ερντογάν: «Η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, αλλά ομάδα απελευθερωτών» – Ακυρώνει την επίσκεψη στο Ισραήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ