πήγε-για-ψάρεμα-και-πάγωσε-με-αυτό-που-έ-79165

Πήγε για ψάρεμα και πάγωσε με αυτό που έβγαλε: “Πάλεψε” με λευκό καρχαρία

Ανάγνωση: 1'

Το CTV News έφερε στο φως ένα φοβερό περιστατικό. Ένας Καναδός ψαράς ενώ ψάρευε, συνειδητοποίησε ότι πάλευε με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία σε ανοιχτά νερά. Η έκπληξη ήταν μεγάλη.

Τι συνέβη

Το βίντεο που τραβήχτηκε από τον ίδιο τον ψαρά, τον Rick Austin, απαθανάτισε τη συναρπαστική στιγμή που προσπάθησε να τραβήξει αυτό που πίστευε ότι ήταν ένα λαβράκι.

«Είναι αρκετά μεγάλο. Ναι, είναι αρκετά μεγάλο», είπε ο Όστιν με ενθουσιασμό. “Ιησούς Χριστός. Τι @@@ ήταν αυτό;» ακούγεται να λέει. Τότε κατάλαβε ότι αυτό δεν ήταν ένα μικρό έπαθλο που είχε στο αγκίστρι του, καθώς το βίντεο δείχνει το μεγάλο πλάσμα να κάνει για λίγο ελιγμούς κοντά στο καγιάκ του.

«Εννοώ, σοβαρά άνθρωποι, πήρα μια γεύση από αυτό το πράγμα. Αυτό το πράγμα είναι τεράστιο», είπε ο Όστιν καθώς ο καρχαρίας συνέχιζε να τραβάει την πετονιά με το δόλωμα.

Ο Ώστιν αφήνει τελικά τον καρχαρία να απελευθερωθεί.

“Χριστέ μου!” Ο Όστιν ουρλιάζει. «Είναι τεράστια φώκια. Πρέπει να το αφήσω». Ωστόσο, ο Όστιν είπε ότι βιολόγοι από το Ενυδρείο της Νέας Αγγλίας και το Τμήμα Ολοκληρωτικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Γκουέλφ επιβεβαίωσαν ότι έπιασε έναν μεγάλο λευκό καρχαρία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Κλείνοντας, ο ψαράς ήρθε αντιμέτωπος με κάτι πολύ επικίνδυνο. Τελικά, είναι όλα καλά.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τρόμος σε παραλία, καρχαρίας επιτέθηκε και τραυμάτισε τέσσερα άτομα – Δείτε βίντεο

“Απροσδιόριστο είδος καρχαρία” Σοκ σε πασίγνωστη παράλια εμφανίστηκε καρχαρίας – Μεγάλη Προσοχή στις βουτιές σας

Βαριά θλίψη στην Ελλάδα μας σήμερα: Νεκρός ψαράς στη Φλώρινα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ