φούσκωσε-από-περηφάνια-και-συγκίνηση-to-123249

Φούσκωσε από περηφάνια και συγκίνηση: To βλέμμα του Τάιλερ Μακμπέθ για τον σύζυγο του, Στέφανου Κασσελάκη

Ανάγνωση: 2'

Το παρών έδωσε ξανά, τελευταία ημέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη.

Φωτογραφίες

Ο Τάιλερ, είχε παραστεί και κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου, ενώ την Παρασκευή είχε επιλέξει να κάνει χαλαρή βόλτα στο Ζάππειο με τον σκύλο τους, Φάρλι.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ για τη γνωριμία του με τον Στέφανο Κασσελάκη

Όπως υπογράμμισε «ο Στέφανος και εγώ γνωριστήκαμε με έναν πολύ φυσικό τρόπο. Εκείνη την εποχή ζούσαμε και οι δύο στην Νέα Υόρκη, στο West Village και συνεχώς πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλον στη γειτονιά. Μετά από λίγο έγινα ιδιαίτερα εξωστρεφής και ήμουν κάπως ξέρεις, “θα πάω και θα μιλήσω σε αυτόν τον τύπο”. Οπότε πήγα και του συστήθηκα μια μέρα που γυρνούσαμε από το γυμναστήριο την ίδια ώρα».

Όσον αφορά τις αλλαγές στη ζωή του, ο Τάιλερ Μακμπέθ επεσήμανε «η ζωή μου δεν άλλαξε με τη δημοσιότητα. Δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου. Το σημαντικό είναι να μένεις προσγειωμένος όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα. Τώρα όπου πάμε οι άνθρωποι μας αναγνωρίζουν. Υπάρχουν όμως κάποιες καταστάσεις που θα θέλαμε να μείνουν ιδιωτικά».

Σχετικά με την απόκτηση παιδιών, σημείωσε «θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε παιδιά, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα γίνει αυτό. Έχουμε επικοινωνία ο ένας με την οικογένεια του άλλου και είμαστε πολύ της οικογένειας. Η σχέση μας ήταν πάντα ισότιμη. Ο Στέφανος δεν μαγειρεύει πολλά πράγματα, αλλά στα παϊδάκια είναι καταπληκτικός. Λατρεύω την Ελλάδα και δεν έχω νοσταλγήσει τις ΗΠΑ, οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί εδώ».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το όνειρο κάθε άντρα: Το νέο πολυτελές σπορ αμάξι του Στέφανου Κασσελάκη – Κοστίζει μια περιουσία

Το “βρήκε” από την Φόνσου: Ο Κασσελάκης άκουσε το χειρότερο από την Άννα και ακόμα να πιστέψει όσα άκουσε

Του ήρθε από κει που δεν το περίμενε του Στέφανου Κασσελάκη- Η Άννα Φόνσου δεν μάσησε τα λόγια της και ακόμα να πιστέψει όσα άκουσε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ