κατάφερε-να-δικάσει-τον-κωνσταντί-119126

Κατάφερε να “δικάσει” τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μέσα σε ένα λεπτό: Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Ατζαράκη

Ανάγνωση: 3'

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε στο στόχαστρο του Ατζαράκη και μας συστήθηκε από την αρχή.

Πόσο χρονών είναι τελικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δηλώνει στο Survivor ότι είναι 37 ετών (ωστόσο το 2006 σε ένα βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του ανέφερε πως τότε ήταν 29 ετών, επομένως σήμερα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι 45 ετών). Είναι fit freak σύμφωνα με δηλώσεις του. Στην πραγματική ζωή είναι make up artist και hair stylist. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit.

Είπε ακόμα: «Είμαι make up artist, αλλά και performer, έχω βγάλει δύο τραγούδια τα οποία έχει αγαπήσει ο κόσμος. Συνεχίζω να ασχολούμαι με το τραγούδι και να κάνω μαθήματα φωνητικής. Από τα χέρια μου και τα ψαλίδια μου, έχουν περάσει και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη μαζί με όλους τους Έλληνες σταρ. Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με την δουλειά μου. Έχω διακρίσεις και στο εξωτερικό, εδώ και πολλά χρόνια. Έχω δουλέψει με τον Roberto Cavalli τα κορίτσια της Victoria Secret και έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανούήλ κατά την είσοδό του στο Survivor.

Viral έχει γίνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο τρόπος ομιλίας αλλά και οι ατάκες του, μέχρι και σήμερα αναπαράγονται στο TikTok μέσα από τα παρόμοια βίντεο χρηστών, εμπνευσμένα από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Και γίνεται μεγάλη συζήτηση στο Twitter γύρω από την υποψηφιότητά του γιατί έκανε μάλλον προκλητικές δηλώσεις: “Ο μόνος που δεν με ψήφισε ήταν ο εαυτός μου. Την επόμενη φορά θα με ψηφίσω και εγώ να έχω δέκα στα δέκα. Νιώθω μια τεράστια αγάπη προς εμένα. Φοβάμαι γιατί με ζηλεύουν παρά πολύ. Φοβάμαι μην ξυπνήσω χωρίς χέρια, πόδια, μαλλιά, Παναγίτσα μου να ξυπνήσω ασφαλής από τους συμπαίκτες μου. Ένας λόγος που πιστεύω ότι μπορεί να με ζηλεύουν είναι ο χαρακτήρας μου και η προσωπικότητά μου, η στάση ζωής που έχω. Ίσως ήρθα σαν αστεράκι που μπαίνει μέσα στην καλύβα, ίσως ενοχλήθηκαν από το φως μου που με περιτριγυρίζει” είπε και δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ