θαύμα-στις-σέρρες-του-έβαλαν-10-λίτρα-153346

«Θαύμα» στις Σέρρες: Του έβαλαν 10 λίτρα παραπάνω βενζίνη απ’ ότι χωράει το ντεπόζιτο και έγινε πανικός

Ανάγνωση: 2'

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στις Σέρρες, όταν οδηγός αυτοκινήτου σταμάτησε σε βενζινάδικο για να φουλάρει το αυτοκίνητό του.

Σέρρες: Του έβαλαν 10 λίτρα παραπάνω βενζίνη

Όπως περιγράφει ο οδηγός: «Ο υπάλληλος γεμίζει με καύσιμο το αυτοκίνητο και μου λέει το ποσό της πληρωμής σύμφωνα με το οποίο είχε βάλει 58,87 λίτρα στην δεξαμενή καυσίμου».

Ο κάτοχος του οχήματος διαμαρτυρήθηκε αρχικά στον υπάλληλο ότι αποκλείεται να έχουν τοποθετηθεί τόσα λίτρα στο αυτοκίνητο καθώς μόλις είχε ανάψει η ένδειξη της ρεζέρβας η οποία σύμφωνα με τον κατασκευαστή έχει χωρητικότητα 8 λίτρα σε σύνολο 60 λίτρων που είναι όλη η χωρητικότητα της δεξαμενής.

Ο υπάλληλος αποκρίθηκε ότι: «Τόσα μπήκαν, τι να σας πω, δεν ξέρω» και ο ιδιοκτήτης του οχήματος έφυγε πληρώνοντας το ποσό που έγραφε η απόδειξη.

Σέρρες: Του έβαλαν 10 λίτρα παραπάνω βενζίνη απ’ ότι χωράει το ντεπόζιτο και έγινε πανικός

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο Newsauto.gr, «στις επόμενες 5 ημέρες που κινήθηκα με το αυτοκίνητο – έως το επόμενο φουλάρισμα – μόνο σε εθνική οδό (όχι σε πόλη), σε δρομολόγια Σέρρες – Θεσσαλονίκη, διαπίστωσα τα παρακάτω (πλην της αδικαιολόγητης ποσότητας καυσίμου που ισχυρίστηκε ότι έβαλε στο πρατήριο καυσίμων η υπάλληλος):

Α) Δεν απέδιδε καθόλου το αυτοκίνητο, δεν πήγαινε βήμα κοινώς.

Β) Δεν λειτουργούσε το Start-Stop στο αυτοκίνητο και ακούγονταν το σύστημα αναγέννησης φίλτρου σωματιδίων (DPF Regeneration) να δουλεύει διαρκώς.

Γ) Υπήρξε αύξηση στην μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου κατά 10% σε σχέση με τις κινήσεις μου τις προηγούμενες φορές, στα ίδια δρομολόγια και με τον ίδιο ρυθμό. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και τα παρακάτω:

1) Η ρεζέρβα καυσίμων στο αυτοκίνητο μου, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του όπως αναγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης του, είναι 8 λίτρα. Οπότε είχε μέσα τουλάχιστον 7+ λίτρα ακόμη, κατά την ώρα του φουλαρίσματος.

2) Το καύσιμο που μπήκε στο ρεζερβουάρ, σύμφωνα με την απόδειξη, ήταν 58,89 λίτρα.

3) Η συνολική χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μου είναι 60 λίτρα, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του.

Διαπίστωσα λοιπόν ότι στο συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων, όχι μόνο υπάρχει κλοπή στην ποσότητα (10%) αλλά υπάρχει και εκτεταμένη νοθεία στην ποιότητα του ενισχυμένου πετρελαίου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θρήvoς στην showbiz: Πέθανε στα 27 παίκτρια ριάλιτι μητέρα τριών παιδιών, όλοι νόμιζαν πως είναι ψέμα αλλά δυστυχώς

Η Μαρία, από τη Ρόδο, που νίκησε τον καρκίνο στα 26 της

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η σοκαριστική στιγμή απο την τραγωδία – 18 νεκροί σε λίγα δευτερόλεπτα και…(Video&φωτο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ