λύθηκε-το-μυστήριο-ραγδαίες-εξελίξει-151270

Λύθηκε το μυστήριο; Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν 17 χρόνια μετά, οι φωτο-αποκάλυψη

Ανάγνωση: 2'

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν, που εξαφανίστηκε από τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007, παραμένουν συνεχείς και σχεδόν καθημερινές.

Μικρή Μαντλίν: Οι εξελίξεις στην υπόθεση της

Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας να βρουν ένα χαμένο κομμάτι ελπίδας, οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι η υπόθεση έχει κλείσει. Η τραγική πλευρά της ιστορίας είναι ότι, παρά την εστίαση σε συγκεκριμένο ύποπτο, δεν διαθέτουν αρκετά στοιχεία για να ασκήσουν κατηγορίες, με αποτέλεσμα να παραμένουν αδρανείς. Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η μικρή ίσως να μην βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο Κρίστιαν Μπρούκνερ και οι Κρυφές Φωτογραφίες

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο κύριος ύποπτος για την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν ενδέχεται να έχει φωτογραφίες του αγνοούμενου κοριτσιού και να τις έχει θάψει σε ένα υπόγειο καταφύγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κρίστιαν Μπρούκνερ, καταδικασμένος παιδόφιλος, φέρεται να έχει κρατήσει «τρόπαια» από τα θύματά του στο παρελθόν, περιλαμβάνοντας φωτογραφίες που θεωρούνται καθοριστικές για την υπόθεση της εξαφάνισης του κοριτσιού από το 2007.

Τον περασμένο Μάιο, η γερμανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα σε μια τεχνητή δεξαμενή στο Αλγκάρβε, κοντά στην πόλη Σίλβες, όπου επισκεφτόταν συχνά ο Μπρούκνερ, ελπίζοντας να βρει στοιχεία που θα οδηγούσαν στην εύρεση της Μαντλίν.

Μια ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στη Sun ότι οι αρχές γνωρίζουν για τα θαμμένα αποθετήρια δεδομένων, όπως σκληρούς δίσκους και USB sticks, που ο ύποπτος κρατούσε σε οποιοδήποτε από τα μέρη που επισκεπτόταν, και πιστεύουν ότι οι έρευνες στη λίμνη θα αποκαλύψουν μυστικά, καθώς φέρεται να διατηρούσε αντίγραφα ως «τρόπαια».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Παντρεύτηκα μια απελπισμένη γυναίκα 17 χρόνια μεγαλύτερή μου για να της «φάω» τα λεφτά. Στα 30 μου έχω περιουσία»

Συγκίνηση: Σκυλάκος περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Τρικάλων τον άνθρωπό του που έχει πεθάνει

Καίγεται ξανά και ξανά η Ελλάδα μας: Τιτάνια μάχη με τις φλόγες – «Η φωτιά έχει ξεφύγει, κατευθύνεται προς Επίδαυρο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ