έδωσα-στη-νύφη-μου-το-νυφικό-που-φόρεσα-157073

Έδωσα στη νύφη μου το νυφικό που φόρεσα εγώ πριν 40 χρόνια & αρνείται να το βάλει. Μήπως να μην πάω στον γάμο;

Ανάγνωση: 2'

Μία πεθερά εξομολογείται ότι πειράχτηκε που η νύφη της αρνήθηκε να φορέσει το νυφικό που φόρεσε εκείνη πριν 40 χρόνια.

Ιστορία: Έδωσα στη νύφη μου το νυφικό μου

Όπως υπογραμμίζει η πεθερά: “Η μέλλουσα νύφη μου είναι μια καλή και μορφωμένη κοπέλα. Όμορφη και καλοσυνάτη, μου έκλεψε την καρδιά από την πρώτη στιγμή. ‘Να μια σπάνια κοπέλα για τον γιό μου’ σκέφτηκα χαρούμενη.

Είναι άνθρωπος που μπορώ να τον νοιώσω κοντά μου και να συζητήσω ελεύθερα μαζί, χωρίς να σκεφτώ μήπως τυχόν με παρεξηγήσει. Το ίδιο αισθάνομαι πως ισχύει και για την ίδια.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή που μου ανακοίνωσαν, ο γιος μου και η κοπέλα του, ότι θέλουν να παντρευτούν. Αν και τα οικονομικά τους είναι περιορισμένα προς το παρόν, τους είπα πως δεν υπάρχει ‘κατάλληλη’ στιγμή και ότι καλύτερα που το αποφάσισαν τώρα και δεν έκαναν πίσω λόγω των οικονομικών δυσκολιών τους. Εξ’ άλλου, θα βοηθούσα κι εγώ όσο μπορώ ακόμη. Η συζήτηση με την μέλλουσα νυφούλα μου έφτασε στις προετοιμασίες και φυσικά που αλλού; Στο νυφικό.

Η πεθερά διατηρεί το νυφικό σαν καινούργιο

Σκέφτηκα πως αφού ένα νυφικό στοιχίζει αρκετά χρήματα, γιατί να μην χρησιμοποιήσει το δικό μου νυφικό;Είναι πραγματικά υπέροχο, κατάλευκο, με δαντέλα και τούλι, σε πολύ κομψή γραμμή. Θυμάμαι τότε η πεθερά μου ήθελε το καλύτερο και ακριβότερο νυφικό για μένα. Το έχω διατηρήσει πολύ καλά και είναι πραγματικά σαν καινούριο.Δεν φαίνεται ότι είναι 40 χρονών.Το δίνω συχνά στο καθαριστήριο και έτσι διατηρείται άψογο.

Επιπλέον, η κοπέλα του γιου μου έχει το ίδιο σώμα που είχα εγώ κάποτε, ήμουν τότε 49 κιλά. Της το πρότεινα με ευγένεια και διακριτικότητα. Όμως, μου είπε ότι δεν θα ήθελε να φορέσει το ίδιο φόρεμα, γιατί είναι προληπτική σε αυτό το θέμα και θα ήθελε να αγοράσει ένα δικό της, κάτι που θα το επιλέξει η ίδια. Δέχτηκε όμως να φορέσει τα κοσμήματα που φορούσα εγώ τότε.

Με ευχαρίστησε βέβαια για την προσφορά μου, αλλά εμένα κάπως με πείραξε.

Ειρήνη”

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θρήvoς στην showbiz: Πέθανε στα 27 παίκτρια ριάλιτι μητέρα τριών παιδιών, όλοι νόμιζαν πως είναι ψέμα αλλά δυστυχώς

Η Μαρία, από τη Ρόδο, που νίκησε τον καρκίνο στα 26 της

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η σοκαριστική στιγμή απο την τραγωδία – 18 νεκροί σε λίγα δευτερόλεπτα και…(Video&φωτο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ