χάθηκε-από-τα-φώτα-ζει-σε-παράγκα-έτσι-153548

Χάθηκε από τα Φώτα, Ζει σε παράγκα: Έτσι είναι σήμερα ο Βας-βας-βας ο Παρασκευάς από τα Παρατράγουδα της Πάνια

Ανάγνωση: 1'

Ο «Βας-Βας Παρασκευάς», που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, το 2006, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν έχει αλλάξει πολύ την εμφάνισή του.

Η νέα ζωή του «Βας-Βας Παρασκευάς»

Πρόκειται για έναν Ρομά, που γύρισε σχεδόν όλη την Ελλάδα, έδινε show και τραγουδούσε για το κοινό που τον ακολουθούσε, το σουξέ του, για το οποίο έχουν γράψει στίχους και μουσική ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια.

Η νέα ζωή του «Βας-Βας Παρασκευάς»

O Βας-Βας Παρασκευάς ζει σήμερα στην Ελασσόνα και για να ξεχωρίζει αποφάσισε αντί για κουδούνι στην πόρτα να βάλει το πρόσωπό του.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2022, έκανε ξανά «ντου» στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Αννίτα Κοίτα» και έφερε τα πάνω κάτω, προκαλώντας πανικό στο πλατό.

Ενημέρωσε την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό κοινό πως έχει καινούργιο τραγούδι, αλλά και λαμπρογκίνι και δήλωσε ελεύθερος εδώ και 34 μήνες, ψάχνοντας γυναίκα.

https://www.youtube.com/watch?v=pG2o5Q8z614&ab_channel=OPEN

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μάτι, 6 χρόνια μετά: «Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι γιατί ουρλιάζανε οι άνθρωποι…»

Πήγαμε να αγοράσουμε έπιπλα για το καινούριο σπίτι του γιου μου και η ακατάδεχτη νύφη μου δεν ήθελε να ακούσει τη γνώμη μου! Ο γιος μου λέει ότι έχω φοβερό γούστο! Τι να κάνω;

Έφυγε από την ζωή 7χρονο αγοράκι: Αντί για πάρτι γενεθλίων τον κήδεψα. Έφυγε σε μια ώρα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ