τζένη-μπαλατσινού-ο-άγνωστος-χωρισμό-140274

Τζένη Μπαλατσινού: Ο άγνωστος χωρισμός με τον Κικίλια, η δύσκολη εγκυμοσύνη και το τηλέφωνο στη μοναχή

Ανάγνωση: 5'

Καλεσμένη στο Νίκο Χατζηνικολάου ήταν χθες το βράδυ η Τζένη Μπαλατσινού η οποία έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη ζωή της.

Τζένη: Καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω, βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική της ζωή.

Τζένη Μπαλατσινού: Η δύσκολη εγκυμοσύνη και ο φύλακας άγγελός της

Ιδιαίτερη στιγμή, το απόσπασμα με τα λόγια της παρουσιάστριας για την τέταρτη εγκυμοσύνη της αλλά και τη μεγάλη αγωνία που βίωσε, έχοντας πάντα δίπλα της τον Βασίλη Κικίλια.

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μια δυσκολία. Δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι και να μεγεθύνω τη δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία. Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός από τον άντρα της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελος μου γιατί αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη, θα είχαμε πάει με άγνοια. Ένα τηλέφωνο έκανα πριν μπω μέσα, τη μοναχή μου στην Πάτμο. Κανείς δεν γνώριζε ότι μπήκαν για να γεννήσω, ούτε οι γονείς μου. Θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, ήμουν τυχερή, οφείλω πολλά στον Βασίλη», είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η αγωνία για το τροχαίο ατύχημα της κόρη της, Αμαλίας στην Αμερική

«Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μη χτυπήσει ποτέ το τηλέφωνο και να ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του. Δεν συγκρίνεται με τίποτα, χρειάζεται να σκεφτεί μόνο θετικά εκείνη τη στιγμή, να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά. Για εμένα ήταν αρκετά δύσκολο γιατί υπήρξε και αυτή η απόσταση, δηλαδή έπρεπε να ταξιδέψω σχεδόν μια μέρα για να βρεθώ κοντά στο παιδί μου και σε δύσκολες συνθήκες με covid, ήταν όλα δύσκολα. Εγώ πιστεύω πάντα πάρα πολύ, πιστεύω ότι στο τέλος πάνε όλα καλά», εξομολογήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού

Ο Χωρισμός με τον Πέτρο Κωστόπουλο

«Επειδή ποτέ δεν έχω βγει να μιλήσω γι΄αυτό και ούτε ο ίδιος προς τιμήν του, θέλω να πω ότι… όταν έχεις τρία παιδιά και είσαι στη δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω, ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσω αυτό να το λέω και δεν θα μιλήσω ποτέ γι΄αυτό. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς. Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Από εκεί και πέρα, εγώ αυτά τα 20 χρόνια που βρέθηκα δίπλα του, έχω κρατήσει μόνο τις καλές στιγμές. Τα παιδιά μας ήταν και συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό. Ναι έχουμε μια καλή συνεννόηση για θέματα που αφορούν τα παιδιά», δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η σχέση με τον Κικίλια και ο χωρισμός

Οι δυο τους μίλησαν για το πως ξεκίνησε η σχέση τους αλλά και για τον χωρισμό τους, που κράτησε οκτώ μήνες. «Ήταν δύο εντελώς διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων με διαφορετικές πορείες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για μένα και για εκείνον. Όταν είσαι ώριμος άνθρωπος και είσαι και ρεαλιστής, ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει και έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αύριο. Οπότε χωρίσαμε για οκτώ μήνες, σε αυτούς τους μήνες κάναμε τα πάντα κι εγώ κι εκείνος για να μείνουμε χωριστά. Και το περιβάλλον μας έκανε τα πάντα, θεωρώ όμως ότι στο τέλος η… αγάπη κερδίζει» είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Βασίλης Κικίλιας σημείωσε πάνω στον χωρισμό: «Συνεχίζω να είμαι παραδοσιακός τύπος και άνδρας και θεωρώ ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει δίπλα του. Από εκεί και πέρα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση. Εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου, πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπό μου και έτσι τον διεκδίκησα.

Επειδή με την Τζένη δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ, της ζήτησα να παίξουμε τένις. Όταν είδα πως υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, αποφάσισα να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε. Η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, φυσικά με έντονες στιγμές και εντάσεις που όλοι έχουν στη ζωή τους. Έχει όμως μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες. Πρώτα απ΄όλα η Τζένη είναι μητέρα και αυτό εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα. Μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σαν γαλαζοαίματοι: Κικίλιας και Μπαλατσινού κυκλοφόρησαν στο κέντρο αλλά όλοι σχολίασαν την κόρη της

“Δεν άξιζε τον κόπο ουτε..” Το ομολόγησε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το διαζύγιο – Άφησα τρία παιδιά

“Πλούσια διακόσμηση” Τζένη Μπαλατσινού: Casual chic για αγορές σε κατάστημα – Διακοσμεί η ίδια τα σπίτια της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ