τροχός-της-τύχης-αλάνι-έκανε-λάθος-επί-151510

Τροχός της Τύχης: Αλάνι έκανε λάθος επίτηδες για να πάρει τα λεφτά η διπλανή και αποθεώθηκε από τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Ανάγνωση: 2'

Καταχειροκροτήθηκε από όλο το πλατό παίκτης από στον «Τροχό της Τύχης» ο οποίος έδωσε επίτηδες λάθος απάντηση για κερδίσει συμπαίκτριά του.

Τροχός της Τύχης: Αλάνι έκανε λάθος επίτηδες

Πιο συγκεκριμένα, βοήθησε τη συμπαίκτριά του να κερδίσει το ποσό των 8.520 ευρώ και αποθεώθηκε τόσο από τον παρουσιαστή της εκπομπής όσο και από το κοινό.

Οι παίκτες έπρεπε να βρουν τέσσερις λέξεις, με θέμα το διάστημα. Η Μαρία συγκέντρωσε τα περισσότερα χρήματα. Όμως, είπε λάθος τη μια από αυτές τις λέξεις. Οι λέξεις ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα».

Όμως, η Μαρία είπε «μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα». Η άλλη κοπέλα η οποία «χρεοκόπησε», με τον Χάρη να «χρεοκοπεί» επίσης και να επιλέγει να πει επίτηδες λάθος τις λέξεις. Έτσι, στη νέα προσπάθειά της, η Μαρία κατάφερε να κερδίσει τα 8.520 ευρώ, που είχε συγκεντρώσει.

Συγκεκριμένα είπε «μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα» και «μαύρες, τρύπες, γαλαξίος, διάστημα». Όμως, το σωστό ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα». Η συμπαίκτριά του πήρε σειρά και είπε τη σωστή λέξη, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να αποθεώνει τον Χάρη. Το κοινό επανέλαβε ρυθμικά το όνομά του.

https://www.youtube.com/watch?v=Fn2DOwGl_ds&ab_channel=StarTvGreece

“Ε όχι ρε Πέτρο”: Ο «Τροχός της Τύχης» έκρυβε μια μεγάλη παγίδα για τον Νόραϊρ, άφωνος ο Πολυχρονίδης

Στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτη 22/5/2024 στο Star, ο Νόραϊρ ήταν ο παίκτης που έφτασε στον τελικό, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να τον καλεί να λύσει τον γρίφο και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

Η κατηγορία ήταν «Αντίθετα» όπως ανακοίνωσε κι η Νατάσα Κουβελά, με τα γράμματα Λ, Π, Σ, Τ, Α να βγαίνουν στον πίνακα. Ο παίκτης από την πλευρά του είπε το Ρ, το Ν το Μ, ενώ για φωνήεν επέλεξε το Ο.

Δεν τα κατάφερε λόγω άγχους

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ο πιο δύσκολος γρίφος ever στον «Τροχό της Τύχης» έπεσε πάνω στην Βασιλική

Δεν το πίστευε ο Πολυχρονίδης: Η 26χρονη Ιωάννα έφτασε στον τελικό και πέτυχε το απόλυτο, χαμός στο πλατό του “Τροχού”

«Θα μας πεθάνεις ρε φίλε!»: Κόντεψε να πάθει «εγκεφαλικό» ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον παίκτη – Δεν έχει ξανά γίνει αυτό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ