το-είπε-και-δεν-το-κατάλαβε-κανένας-η-α-89784

Το είπε και δεν το κατάλαβε κανένας: Η ανάρτηση της Παπαθωμά που προανήγγειλε τον χωρισμό με τον Πετράκο

Ανάγνωση: 1'

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Real News, από τη δημοσιογράφο Κορίνα Μανταγάρη.

Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα

Ωστόσο, τόσο η ηθοποιός, όσο και ο τραγουδιστής κρατούν σιγή ιχθύος και μάλιστα, ο δεύτερος απέφυγε να μιλήσει στη δημοσιογράφο της εκπομπής “Super Κατερίνα”, όταν εκείνη τον πλησίασε έξω από το σπίτι του.

Για το θέμα αυτό, σήμερα, Τρίτη, Έλενα Πολυκάρπου υπογράμμισε «πρέπει να μένει μόνος. Δεν είδαμε τη Θεοφανία Παπαθωμά χθες εκεί. Μίλησα με δύο πολύ καλές φίλες της Θεοφανίας Παπαθωμά, οι οποίες συναντήθηκαν όλες μαζί σε ένα κάλεσμα που έγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Δεν ήξεραν τίποτα».

Για τον χωρισμό, μίλησε στην εκπομπή η δημοσιογράφος Κορίνα Μανταγάρη, η οποία επεσήμανε «δυστυχώς, αυτή η σχέση έφτασε στο τέλος της και καλό είναι αυτή η είδηση να φτάσει ως εκεί. Καλό θα είναι να σεβαστούμε ότι αυτό το ζευγάρι έχει δύο παιδιά και όπως επέλεξε και τα 10 χρόνια της πορείας του να κρατήσει χαμηλούς τόνους και δεν είχε δώσει στα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του, έτσι καλό θα ήταν να μείνει και η είδηση του χωρισμού».

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά

Στη συνέχεια, ο Χάρης Λεμπιδάκης έφερε στο προσκήνιο μία ανάρτηση που είχε κάνει η ηθοποιός στις 7 Ιουλίου, σημειώνοντας στα social media «Καινούρια ζωή».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γρήγορης Πετράκος: «Είμαι χριστιανός μέχρι το κόκκαλο και μελετώ κατα γράμμα τα λόγια του Ιησού»

“Με απατά εδώ και…” Ζέτα Θεοδωροπούλου: Σούσουρο με της αποκάλυψης για “Απιστία” που έκανε για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

“Γι αυτό μένουμε μαζί στο σπίτι” Τους κούφανε ο Γρηγόρης Πετράκος μετά το διαζύγιο με την Παπαθωμά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ