στιγμές-τρόμου-για-την-δανάη-μπάρκα-α-154508

Στιγμές τρόμου για την Δανάη Μπάρκα: «Αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ ήταν σοκαριστικό»

Ανάγνωση: 1'

Φαίνεται πως η Δανάη Μπάρκα έζησε από πρώτο χέρι το πύρινο μέτωπο που έκαψε τα πάντα στο πέρασμά του σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας μας, τη Σέριφο.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός, μέσα από stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δεν έκρυψε την αγωνία της για ό,τι συνέβη στο νησί χθες το βράδυ ενώ συγχρόνως εξήρε και το πολύτιμο έργο των πυροσβεστών που για ακόμα μία φορά, όπως και η ίδια τόνισε, απέδειξαν πως είναι ήρωες.

«Σεριφούλα. Για άλλη μια φορά να θυμηθούμε και να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πόσο σπουδαίοι είναι οι πυροσβέστες» έγραψε στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Δανάη Μπάρκα.

Αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το αν βρισκόταν στο νησί ή όχι, η Δανάη Μπάρκα έγραψε σε άλλη της ανάρτηση: «Αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ ήταν σοκαριστικό. Οι πυροσβέστες (και του νησιού αλλά και όλες οι δυνάμεις που ήρθαν άμεσα στο νησί) μας έδειξαν για ακόμη μια φορά τι θα πει ήρωας».

Η παρουσιάστρια με το πρώτο φως της ημέρας ανέβασε και ένα βίντεο από το νησί. Δείτε το παρακάτω:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τελικά είναι «φωτοτυπία» του μπαμπά της: Αuτός είναι ο Νώντας Μπάρκας, η τεpάστια ομοιότητα με την κόρη του, Δανάη

Άφησε «μπηχτή» για τη Σταυροπούλου η Δανάη Μπάρκα: «Μου ανοίγουν τραύματα που είχα κλείσει βαθιά μέσα μου, τώρα το συνειδητοποιώ…»

Δανάη Μπάρκα: «Μικρή στο Κουκλέσι Ιωαννίνων ντυνόμουν βοσκοπούλα στην γιορτή του τσοπάνη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ