λύγισε-η-σοφία-βογιατζάκη-για-τον-κι-152609

“Λύγισε” η Σοφία Βογιατζάκη για τον Κιμούλη: “Είναι λες και έχει έρθει στη Γη για να κάνει όλους τους ανθρώπους καλά”

Ανάγνωση: 1'

Η Σοφία Βογιατζάκη ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα Αργά της Αθηναΐδας Νέγκα και αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και στους φίλους της.

Όσα ανέφερε

“Η μεγάλη μου ευλογία είναι να δουλεύω με Παπαθανασίου – Ρέππα και με τον Γιώργο Κιμούλη. Τον λατρεύω και τον εκτιμώ απεριόριστα. Τον παρακολουθώ από παιδί κι έχω δει όλες τις παραστάσεις του πάνω από 11 με 12 φορές. Είναι τόσο γοητευτικό το όλο του. Δεν ήμουν ποτέ ερωτευμένη με τον Κιμούλη να τον βλέπω μικρή, στη εφηβεία ή πιο μετά από τα 30 και να λέω πω Παναγία μου είναι ο άντρας των ονείρων μου. Είναι το όλο του κι είναι ένα μυθικό πλάσμα στο κεφάλι μου. Αισθανόμουν πάντα δέος. Είμαι πολύ ευλογημένη και χαρούμενη, όσο τον γνωρίζω τον αγαπώ και τον εκτιμώ περισσότερο. Λέω δόξα σοι ο Θεός Παναγίτσα μου γιατί το έχω πάθει με γυναίκα συνάδελφο να πέσει στην εκτίμησή μου και της έχω πει” είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

“Έχω φίλους μετρημένους στα δάχτυλα ενός χεριού. Η Μαίρη είναι λες και έχει έρθει στη Γη για να κάνει όλους τους ανθρώπους καλά ακόμα κι όταν η ίδια δεν είναι καλά. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Το σπουδαιότερο είναι ότι κάνει κι αυτά που δεν μπορεί, βρίσκει τρόπο. Ευγνωμονώ τον Άλκη Κούρκουλο που μου τη γνώρισε πριν από 12-13 χρόνια. Είναι καταπληκτική μαγείρισσα, έχει μαγαζί στην Κυψέλη” πρόσθεσε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Ο πατέρας μου στο ξεκίνημα μου είχε πει..» – Αυτή είναι η συμβουλή του Γιώργου Κιμούλη στη μοναχοκόρη του Μαριάννα

«Σκέφτηκα να μην κρατήσω το επίθετο του…»: Η αποκάλυψη της Μαριάννα Κιμούλη για την σχέση της με τον πατέρα της

Νέο «χαστούκι» για τον Γιώργο Κιμούλη: «Μετά από εκείνον δεν έκανα ξανά θέατρο – Ήταν τραυματική εμπειρία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ