πήρε-θέση-η-κόρη-του-λυκουρέζου-για-τη-ν-154562

Πήρε θέση η κόρη του Λυκουρέζου για τη νέα του σύντροφο: «Ντροπή, μαυρίζεις την μνήμη της μάνας μου, τη Ζωή Λάσκαρη»

Ανάγνωση: 4'

Επίσημη εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο πραγματοποίησε προ λίγων ημερών ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, προκαλώντας αντιδράσεις για την κίνηση αυτή.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν το γεγονός αυτό αρνητικά και η κόρη του μεγαλοδικηγόρου, Αίθρα Λυκουρέζου, διαβάζοντας όσα γράφτηκαν για τον πατέρα της, ξέσπασε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Το ξέσπασμα της Αίθρας Λυκουρέζου για τον πατέρα της και τη σύντροφό του

«Βλέπω τώρα δυο μέρες στα social να γράφουν και να γράφουν για τον πατέρα μου, που εμφανίστηκε με μια κοπέλα στην πρεμιέρα ενός θεάτρου και έχουν οργιάσει εκεί οι διάφοροι και γράφουν και γράφουν και γράφουν. Η αλήθεια είναι ότι, καταρχάς, δε ρωτήσαμε την άποψή σας παιδιά, δε μας αφορά, δεν αφορά κανέναν η άποψή σας για το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν. Δεν τη ρωτήσαμε, πρώτο αυτό να το ξέρετε, να το θυμάστε βασικά.

Δεύτερον, είσαι 90 χρονών; Έχεις υπάρξει ο καλύτερος ποινικολόγος στην ιστορία της Ελλάδας; Έχεις κάνει το επάγγελμα και το έχεις απογειώσει; Έχεις υπάρξει παντρεμένος με την ωραιότερη Ελληνίδα στην Ελλάδα; Έχεις κάνει παιδιά, έχεις οικογένεια, έχεις δώσει τα πάντα απλόχερα χωρίς ποτέ να αρνηθείς στις γυναίκες της ζωής σου, στα παιδιά σου, στη γυναίκα σου τα πάντα απλόχερα και δεν έχεις πει ποτέ όχι; Έχεις βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη όταν το χρειαζόταν χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά; Έχεις υπάρξει ο νούμερο 1 ποινικολόγος στην Ελλάδα; Έχεις διαμορφώσει καταστάσεις στα νομικά θέματα και στο ποινικό δίκαιο;

Έχεις κάνει τις καλύτερες αγορεύσεις που έχει κάνει ποτέ άνθρωπος στην Ελλάδα, που έχουν μείνει στην ιστορία; Αν δεν είσαι 90 χρονών και δεν έχεις κάνει τόσες μαγκιές στη ζωή σου, έχεις πάει στη Σερβία και έχεις σταθεί δίπλα στους Σέρβους στον πόλεμο. Έχεις βοηθήσει τους βορειο-ηπειρώτες όταν το χρειάζονταν… Έχεις κάνει του κόσμου τα πράγματα σε όλη σου την πορεία, ε και τώρα στα 90 σου θέλεις μια συντροφιά, τι ντροπή ε; Τι ντροπή να είσαι 90 χρονών και να θες μια συντροφιά. Τι ντροπή! Απορώ δηλαδή συμβαίνει μόνο στη δική μου οικογένεια… Να έχεις απατήσει τη γυναίκα σου, αλλά να είναι το μόνο που έχεις κάνει και τι ντροπή ας πούμε, τι ντροπή, δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια αυτό…

Ρε φίλε τι σε νοιάζει εσένα; Η μάνα μου δεν ήταν με αυτόν τον άνθρωπο 41 χρόνια; Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη, όταν σχολιάζεις και κρίνεις τι και πώς και γιατί. Γιατί έτσι ήταν να γίνει και γιατί έτσι ήταν η σχέση τους. Αυτή η σχέση είναι μοναδική, είναι ιδιαίτερη και είναι μεταξύ τους. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να κρίνεις την οικογένεια μου, το πώς έχουν αντιδράσει, τι έκανε ο ένας και ο άλλος, γιατί δεν έχεις βρεθεί στη θέση τους. Δεν είσαι η Ζωή Λάσκαρη και δεν είσαι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Οπότε σσσσ…», είπε χαρακτηριστικά η Αίθρα Λυκουρέζου.

@melzoeaithralykourezou

Απλά τα πράγματα!

♬ original sound – ΜαρίαΕλένηΖωή Αίθρα Λυκουρεζου

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αίθρα Λυκουρέζου: «Είναι ντροπή να θες μια συντροφιά στα 90 σου;», λέει μετά τις φωτογραφίες του πατέρα της με ηθοποιό

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά με την οποία εμφανίστηκε χέρι – χέρι στο θέατρο

Κραυγή απόγνωσης από την κόρη της Λάσκαρη: «Σχεδόν κανείς δεν νοιάζεται για μένα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ