νόνη-δούνια-δεν-θέλω-να-κάνω-κάτι-που-100996

Νόνη Δούνια: «Δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν με ευχαριστεί, προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες»

Ανάγνωση: 2'

Καλεσμένη στην «Ελένη» ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η Νόνη Δούνια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Κώστα Τσουρό.

Όσα αποκάλυψε

«Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά -και θέλω να εργάζομαι και βιοπορίζομαι. Οπότε είπα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά που ξέρω να κάνω, ποια είναι αυτή, η τηλεόραση. Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μετά από 2 μέρες, έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού», είπε η Νόνη Δούνια και τόνισε στη συνέχεια:

«Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που θεωρώ ότι το πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα έχει τεράστια σημασία. Δεν θέλω κάτι να αποδείξω στον εαυτό μου, θέλω απλά να εργάζομαι σε ένα ωραίο περιβάλλον. Θέλω να είμαι χαρούμενη όταν πηγαίνω στη δουλειά μου, θέλω να γυρίζω πίσω χαρούμενη. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να λέω… πω πω τώρα έχω την εκπομπή. Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες, να σερβίρω τον κόσμο, να μιλάω και να γελάω. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν θέλω να κάνω κάτι, το οποίο δεν με ευχαριστεί. Είμαι εκεί».

«Ερωτήθηκα επειδή έφυγα από την τηλεόραση ως παρουσιάστρια και γύρισα σε ένα πάνελ, θεώρησαν κάποιοι ότι αυτό είναι υποβιβασμός. Εμένα δεν με αφορά καθόλου αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου, να την κάνω με αξιοπρέπεια, να περνάω καλά», σημείωσε η Νόνη Δούνια.

Δείτε το video

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πίσω στο χρόνο: H Νόνη Δούνια αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της – Η 18χρονη σήμερα Ρία Μουρατίδη είναι μία κούκλα

Χείμαρρος ο Παπανώτας: «Πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο ένας, πάρα πολύ καλό μοντέλο η άλλη. Τα θέματα τα γνωρίζουν;»

Έτοιμη για GNTM: Η αθλήτρια κόρη της Νόνης Δούνια έφτασε τα 18 και ξεπερνά σε ομορφιά τη γοητευτική μητέρα της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ