μπορώ-να-σε-λέω-μπαμπά-δάκρυσε-ο-χατζ-71719

«Μπορώ να σε λέω μπαμπά;» Δάκρυσε ο Χατζηπαναγιώτης στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Ανάγνωση: 3'

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και επικράτησε η απόλυτη συγκίνηση.

Φυσικά, η Δανάη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν τον υποδέχτηκε, τονίζοντας ότι ζουν στο ίδιο σπίτι, ενώ οι δυο τους προχώρησαν σε δημόσιες τρυφερές εξομολογήσεις από την κοινή τους ζωή, καθώς ο ηθοποιός είναι σαν δεύτερος μπαμπάς για εκείνη.

Η δυνατή σχέση ανάμεσα τους

Ο Χατζηπαναγιώτης περιέγραψε πώς ενώ ήταν φίλος με την Βίκυ Σταυροπούλου, μπήκε στη ζωή του ένα παιδί. «Eγώ τη Δανάη τη γνώρισα όταν ήταν 2,5 ετών, ήρθε η Βίκυ να με πάρει από το αεροδρόμιο και την είχε μαζί της. Της λέω “Δανάη τι κάνεις” με κοίταζε περίεργα… μπήκε στο αυτοκίνητο και ήθελε να κάτσει μπροστά. Δεν την άφησα και έκλεγε σε όλη τη διαδρομή γιατί ήθελε να κάτσει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη μας επαφή».

Και η Δανάη συνέχισε λέγοντας πως «κάπως έτσι είναι η σχέση μας. Η οικογένειά μας είναι πιο κανονική από αυτές που θεωρούνται κανονικές και είναι πολλές φορές που γράφω κατεβατά στο instagram για αυτήν και ήθελα να τα πούμε και δημόσια»

«Τη Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα γίναμε φίλοι καλοί και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Η πατρότητα ήρθε ξαφνικά, αλλά το ήθελα. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την απόφασή του να συγκατοικήσει με την Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα.

Μέσα σε αυτό το οικογενειακό σκηνικό υπάρχει φυσικά και ο βιολογικός μπαμπάς, τον οποίο όλοι αγαπούν, όπως εξήγησε η Δανάη. Μάλιστα, ο Χατζηπαναγιώτης εκμυστηρεύτηκε μια στιγμή που δεν την έχει συζητήσει ποτέ με την ίδια τη Δανάη και ήταν πολύ συγκινητική:

«Υπάρχει μία στιγμή που την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με την Δανάη. Επιστρέφαμε από ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο Πήλιο και μου λέει κάποια στιγμή η Δανάη στο αυτοκίνητο: “Χρήστο να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά”; Εγώ έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν μια πολύ ξαφνική ερώτηση που δεν περίμενα. Της είπα “Φυσικά και μπορείς να με λες, αν και ο μπαμπάς σου υπάρχει, ακόμα και αν με λες μπαμπά δεν αναιρεί ότι ο μπαμπάς σου υπάρχει. Μπορείς να με λες όπως θες”. Ο Νώντας είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και έχουμε μια εξαιρετική σχέση».

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα, είπε από την πλευρά της για το πώς είναι να έχει δύο μπαμπάδες: «Ξέρεις τι χαρά είχα; Είναι δύο μπαμπάδες μου, γιατί ο ένας είναι ο μπαμπάς μου το DNA μου, το παρελθόν μου… Ήταν σαν να έχω τρεις γονείς, δύο σπίτια, φίλους, ταξίδια».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Στιγμές τρόμου για την Δανάη Μπάρκα: «Αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ ήταν σοκαριστικό»

Τελικά είναι «φωτοτυπία» του μπαμπά της: Αuτός είναι ο Νώντας Μπάρκας, η τεpάστια ομοιότητα με την κόρη του, Δανάη

Άφησε «μπηχτή» για τη Σταυροπούλου η Δανάη Μπάρκα: «Μου ανοίγουν τραύματα που είχα κλείσει βαθιά μέσα μου, τώρα το συνειδητοποιώ…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ