μπλε-μάτια-κούκλος-ντυμένος-στα-χακί-149755

Μπλε μάτια, κούκλος, ντυμένος στα χακί: Ο «Γιαννάκης» του «Ευτυχισμένοι Μαζί» μεγάλωσε, πήγε στρατό & καίει καρδιές

Ανάγνωση: 2'

Περίπου 14 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί» και ο ηθοποιός που έχει αλλάξει περισσότερο με τα χρόνια, είναι ο Σάββας Σαλίπας.

Ευτυχισμένοι Μαζί: Ο «Γιαννάκης» μεγάλωσε

Ο Γιαννάκης, ο μικρότερος γιος της οικογένειας «Μαυροτσούκαλου» είναι πλέον 23 ετών, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του και αυτή την περίοδο υπηρετεί στον στρατό.

Μέσα από το Instagram, ο «μικρός Γιαννάκης» αναρτά φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές στη ζωή του.

Πρόσφατα, μοιράστηκε με τους 11,6 χιλιάδες ακολούθους του, τα στιγμιότυπα από τον στρατό. Μέσα στα χακί, ο Σάββας Σαλίπας ποζάρει στον φακό και το κοινό που τον γνώρισε στην ηλικία των 7 από τη σειρά, δεν παραλείπει να σχολιάσει πόσο έχει αλλάξει.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Σάββας Σαλίπας ανέβασε και φωτογραφίες του από την ορκωμοσία του, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Πειραιά.

«Ήμουν 7 χρονών και μου ζητούσαν αυτόγραφα στο στήθος»

Σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του 2022 για το «Πάμε Δανάη», ο Σάββας Σαλίπας είχε δηλώσει: «Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δύο ετών. Έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο του «Γιαννάκη». «Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματά μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή κι ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι» ανέφερε.

«Ήμουν 7 χρονών και κάτι κορίτσια 12 χρονών ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε ένα πανηγύρι στις Σπέτσες και όλα τα παιδιά φώναζαν “ο Γιαννάκης” και μου ζητούσαν αυτόγραφα», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πάει σε ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα. «Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο. Έπρεπε να διαχειριστώ κάπως την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το “Ευτυχισμένοι μαζί” μου έχει μείνει μια σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα», δήλωσε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άγγελος Αντωνόπουλος: Ο διαχρονικός ζεν πρεμιέ και η σπάνια εμφάνιση στα 91 του – Παραμένει εξίσου γοητευτικός

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό κρασί που βγήκε πρώτο παγκοσμίως, είναι το καλύτερο από όλα

Μετά τον γάμο θα κάνουν και κηδεία: Τραγωδία – Νεκρή 39χρονη, πάντρεψε την αδερφή της και μετά από λίγο πέθανε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ