κόλαφος-ο-λάκης-γαβαλάς-η-ηλιάνα-παπα-154581

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σταματήσει να πηγαίνει σε κάθε παιδική χαρά…»

Ανάγνωση: 2'

Τον Λάκη Γαβαλά συνάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για μία απολαυστική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο GNTM ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τηλεοπτικά πρόσωπα.

Η ηλικία του γνωστού σχεδιαστή

«Είμαι 72 χρόνων, κάθε δεκαετία ανανεώνομαι, αναμοχλεύομαι και γυρίζω πίσω. Από αυτή την 10ετία, έχω αφαιρέσει 12 χρόνια. Είμαι ένας άνθρωπος συνδεδεμένος με την πειθαρχία, και γι’ αυτό δείχνω νεότερος από την ηλικία μου. Περιποιούμαι τον εαυτό μου, αλλά το καλύτερο είναι το σώμα μου. Δεν με πρόσεξες στο γυμναστήριο στην Πάρο με την μπάρα;».

Για το GNTM δήλωσε:

«Μου έχουν κάνει δύο φορές πρόταση για το GNTM, δεν πήγα γιατί δεν μου αρέσει ο εγκλεισμός. Μου είπαν ότι μπορώ να κάνω το coaching και να φεύγω. Μου έχουν πει να είμαι όμως και κριτής. Σε όποια πρόγραμμα συμμετείχα έδωσα το καλό μου στίγμα, έχω γνώσεις και πειθαρχία. Σίγουρα αν ήμουν κριτής στο GNTM θα ήμουν καλός».

Πέρασε από στιλιστικό κόσκινο και διάφορες τηλεοπτικές προσωπικότητες.

«Μερικές φορές μου αρέσει πολύ το ντύσιμο της Σίας Κοσιώνη, μου άρεσε και η Έλλη Στάη όταν ήταν παλαιότερα. Η Φουρέιρα φοράει όλο κοστούμια, τι να σχολιάσω; Της Άννας Βίσση το στιλ, τώρα που το έχει δει πιο ροκ, μου κάνει. Μεγαλώνουμε όμως και δεν ξέρω αν μας πηγαίνει το ροκ».

«Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ικανή να κάνει πολλά πράγματα, είναι πανούργα και ξέρει τις αντοχές του κάθε ατόμου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρέπει να σταματήσει να παίρνει το… λεωφορείο και να κατεβαίνει σε όποια στάση έχει “πράσινο” και “παιδική χαρά”. Πρέπει να πάρει μία λίμο, και να πάει κατευθείαν εκεί που θα μείνει για πολύ καιρό» τόνισε στη συνέχεια.

Για το τέλος άφησε και πιο προσωπικές εξομολογήσεις. «Δεν έχω κάνει ποτέ τατού για σχέση μου. Δυστυχώς δεν ερωτεύομαι ποτέ τόσο ώστε να πέσω στα πατώματα. Έχω πέσει στα πατώματα μόνο από τακούνια ψηλά, όχι από έρωτα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πήραν την μεγάλη απόφαση: Νυφούλα ξανά για 2η φορά η Ηλιάνα με τον αγαπημένο Γιάννη της – Όλες οι λεπτομέρειες

Απολαυστικός ο Λάκης Γαβαλάς: «Έχω πέσει στα πατώματα μόνο από τακούνια ψηλά, όχι από έρωτα»

Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι 2 χρόνια μετά τον χωρισμό: Κωνσταντίνος Αργυρός & Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη σκηνή των MAD VMA

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ