κόλαφος-η-μπέττυ-μαγγίρα-για-τον-θέμη-α-152606

Κόλαφος η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Θέμη Αδαμαντίδη: “Για λύπηση! Σε λίγο θα μας πείτε ότι μάς βαράτε επειδή μας αγαπάτε”

Ανάγνωση: 3'

Τις δηλώσεις που έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέρ του Απόστολο Λύτρα έκαναν τη Μπέττυ Μαγγίρα να ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής της το πρωί του Σαββάτου.

Όσα ανέφερε

“Για λύπηση! Για λύπηση, όταν βγαίνει ένας άνθρωπος και λέει ότι “ήταν καλός άνθρωπος, δεν το ήθελε, υπάρχει αγάπη”. Σε λίγο θα μάς πείτε ότι επειδή μάς αγαπάτε, μάς βαράτε κιόλας! Δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την κοινωνία! Η αγάπη τι σχέση έχει με το ξύλο; Δε μπορώ να καταλάβω! Ό,τι κι αν έχει γίνει, καμία ανοχή από εδώ και πέρα. Καμία. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να μένει σε μία τέτοια σχέση. Είτε είναι από αγάπη, είτε είναι από φόβο. Τα πάντα μπορούμε να καταφέρουμε αρκεί να το θέλουμε” είπε η Μπέττυ Μαγγίρα .

Είπε μόνο 3 λέξεις ο Λιάγκας: «Τελείωσε» τον Θέμη Αδαμαντίδη με συνοπτικές διαδικασίες

Την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσαν τα λεγόμενα του Θέμη Αδαμαντίδη σχετικά με τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ποινικολόγο.

Δείτε το περιστατικό

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την προβολή των δηλώσεων και πατώντας πάνω σε αυτές, πήρε θέση και τόνισε: «Αυτές οι καταστάσεις είναι στενάχωρες, αλλά και αυτές οι δηλώσεις είναι στενάχωρες. Εγώ θα σε συμβούλευα με αγάπη, άστο μη μιλάς γι’ αυτά τα θέματα. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε αυτές τις συμπεριφορές. Τι πάει να πει κακιά στιγμή;».

Από την πλευρά της, η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Στο τέλος της ημέρας, τι να περιμένεις από τον Αδαμαντίδη; Έχουμε δει εικόνες, έχουμε καταλάβει προς τα πού κινείται».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε λόγο για “άτυχη στιγμή” ανάμεσα στο ζευγάρι.

Την άποψη του Θέμη Αδαμαντίδη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα ρώτησε η δημοσιογράφος της Super Κατερίνα, Μένια Κούκου με την απάντησή του να αφήνει τους πάντες εμβρόντητους. Η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε αρχικά με το στόμα ανοιχτό και στη συνέχεια διευκρίνισε τον λόγο που απευθύνθηκαν στον τραγουδιστή για το συγκεκριμένο θέμα.

Τι είπε εκείνος

«Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω ότι όλα τα ζευγάρια έχουν δύσκολες στιγμές κι ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα από ό,τι φαίνεται είχε λίγη υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη κι ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι καλά και μαζί. Για τα παιδιά και για αυτούς. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Ντρέπομαι, κλείστε τον” Κάγκελο η Καινούργιου με τις δηλώσεις του Αδαμαντίδη για τον Απόστολο Λύτρα

«Λύγισε» η Αθηνά Αφαλίδου στον αέρα: «Πολλά κείμενα τα έγραφα μέσα από το νοσοκομείο»

Τίτλοι τέλους για τη Μπέττυ Μαγγίρα: «Είπα ότι θα ριζώσω εδώ, αλλά δεν πειράζει»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ