ιωάννα-παππά-είμαι-εναντiον-της-βάφτiσ-142374

Ιωάννα Παππά: «Είμαι εναντiον της βάφτıσnς και του χρıστιανικού γάμου»

Ανάγνωση: 1'

Την Ιωάννα Παππά συνάντησε η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «I love Σου Κου».

Ιωάννα Παππά: Είμαι εναντiον της βάφτıσnς

Η ταλαντούχα ηθοποιός απάντησε για την περίοδο που γνώρισε έντονα την αναγνωρισιμότητα και το αν άκουσε σχόλια λόγω του ότι προχώρησε σε ονοματοδοσία και δεν βάφτισε τον γιο της.

Η εποχή του «Κλείσε τα μάτια»

«Το Κλείσε τα μάτια έκανε κοντά στο 50%. Θυμάμαι ότι δούλευα στο θέατρο Αμόρε, ήρθαν παπαράτσι έξω από το θέατρο και είχα νιώσει πάρα πολύ άσχημα για αυτό γιατί ήταν ένα θέατρο πολύ σοβαρό και έλεγα πω πω εξαιτίας μου συμβαίνει αυτό. Ήταν άλλα τα χρόνια. Για εμένα έχουν γράψει κλασικά για πολλές σχέσεις» ανέφερε η Ιωάννα Παππά.

Το αν θα βαφτίσω το παιδί μου ή αν θα παντρευτώ με χριστιανικό γάμο δεν επηρεάζει εσένα

«Νομίζω ότι έχουμε διανύσει και μία απόσταση και τα τελευταία χρόνια συζητιούνται τα πράγματα πιο ανοιχτά. Το αν θα βαφτίσω το παιδί μου ή αν θα παντρευτώ με χριστιανικό γάμο δεν επηρεάζει εσένα, ούτε δίνω απαραίτητα παράδειγμα. Δεν είναι πρόθεση κανενός για το ό,τι κάνει στην προσωπική του ζωή να δώσει παράδειγμα σε κάποιον άλλον, αλλά άνθρωποι που βρίσκονται σε διλήμματα και αδιέξοδα και κάνεις κάτι στη ζωή σου και επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο θα το δει και μπορεί να πάρει κουράγιο, τότε έχει μία θετική χροιά οτιδήποτε κάνεις» συνέχισε η Ιωάννα Παππά.

Δείτε το βίντεο

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θύελλα αντιδράσεων με την Ιωάννα Παππά: Εναντiον της βάφτıσnς και του χρıστιανικού γάμου

«Άκουσα μέχρι και ντροπή σου που έκανες παιδί μετά τα 40»: Η Ιωάννα Παππά αποκαλύπτει τα σχόλια που δέχτηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ