είδα-ούφο-με-τα-μάτια-μου-η-ελένη-χατ-142647

«Είδα ούφο με τα μάτια μου»: Η Ελένη Χατζίδου μιλάει για τη «συνάντησή» της με εξωγήινους

Ανάγνωση: 1'

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για τα UFO, τα οποία ισχυρίζεται ότι έχει δει μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη, ένα βράδυ ενώ ήταν μαζί στο αμάξι.

Ελένη Χατζίδου: Μίλησε για τα UFO

Αφορμή για αυτό, στάθηκε η δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου, ότι τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι.

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του σχεδιαστή κοσμημάτων, η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star», πήρε τον λόγο. Είπε στον τηλεοπτικό αέρα: «Και εγώ έχω δει αυτό το UFO με τον Τσαλίκη, σε καταλαβαίνω απόλυτα και δεν με νοιάζει τι θα πουν, εγώ το είδα με τα ματάκια μου».

Δείτε το βίντεο

Πριν από λίγο καιρό η Ελένη Χατζίδου είχε μιλήσει και πάλι για τον εξωγήινο που λέει ότι είδε μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη. Η αποκάλυψη ήρθε με αφορμή μια είδηση, ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν πάνω από 500 αναφορές από στρατιώτες για UFO. «Εγώ σας έχω πει ότι μια φορά που ήμουν μαζί με τον Τσαλίκη στο αυτοκίνητο. Είδαμε ένα περίεργο φως να είναι κάτω και να αρχίσει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει, να ανεβαίνει… Το είδαμε όλοι στο αυτοκίνητο. Σίγουρα θα το θυμάται ο Γιώργος» διηγήθηκε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το βίντεο

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Survivor 2024 spoiler: Ανατροπή δεδομένων! Η είδηση που θα ξετρελάνει τους fans του Survivor

Άνθιμος Ανανιάδης: Στο νοσοκομείο πηγε ο ηθοποιός μετα απο τραυματισμό

“Δε θέλει πια να είναι η γιαγιά του και η μαμά του”: Με 10 λέξεις η Αθηνά Χρυσαντίδου απάντησε για τον Δώρο Παναγίδη (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ