έφη-σαρρή-θέλω-τον-άντρα-να-ακούει-τις-116093

Έφη Σαρρή: «Θέλω τον άντρα να ακούει τις διαταγές μου, να λέει “yes ma’am”»

Ανάγνωση: 1'

Αναφορικά με τις προσδοκίες που έχει από τους άντρες, αλλά και την κύηση που διέκοψε στα 22 της έτη έκανε λόγο η Έφη Σαρρή σε συνέντευξή της.

Όσα ανέφερε

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αρχικά για το ενδεχόμενο ενός γάμου, είπε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα»: «Αν έκανα γάμο θα ήταν κλειστός. Εγώ, ο γαμπρός και ίσως ένας μάρτυρας. Είμαι πολύ ωραία τώρα στο κομμάτι της συντροφικότητας, δεν είμαι ποτέ μόνη, πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου».

«Ένας άνδρας μπορεί να εκνευριστεί με εμένα γιατί θέλω να ακούει τις διαταγές μου και να λέει: Yes ma’am» συμπλήρωσε η Έφη Σαρρή.

Στη συνέχεια, η Έφη Σαρρή αναφέρθηκε σε έναν εμμονικό θαυμαστή της.

«Μπήκε στο καμαρίνι μου κάποιος που ήταν ίδιος εγώ, με μια περούκα ξανθιά και ντυμένος με τα ρούχα μου. Τραγούδαγε τα τραγούδια μου και μου είπε πολύ άσχημα “δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή, είμαι εγώ”. Ήταν κάτι άσχημο αυτό, με φόβισε» ανέφερε συγκεκριμένα.

Τέλος, σε ερώτηση για τη μητρότητα απάντησε: «Απέφυγα τη μητρότητα, δεν ήθελα να μπω σε τόσο μεγάλη ευθύνη. Έγινε διακοπή κύησης και δεν το μετάνιωσα ήταν αυτή η απόφασή μου. Ήταν μια άσχημη στιγμή, εκεί γύρω στα 22».

Δείτε το video

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η αγγελία της χρονιάς: H Έφη Σαρρή ψάχνει για pool boy – Η σωστή ενδυμασία για να πάρεις αμέσως την δουλειά

Απολαυστική Έφη Σαρρή: «Υπάρχει χρωμοσαμπουάν για τους άντρες με άσπρες τρίχες, ας βάλουν»

Έφη Σαρρή: “Δε στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο ούτε κάνω δώρα, μόνο δέχομαι. Το καλύτερο ήταν ένα αυτοκίνητο”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ