δύσκολες-στιγμές-για-τον-ανδρέα-μικρο-152626

Δύσκολες στιγμές για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Η οικονομική μου ανάγκη μου επιτάσσει να…»

Ανάγνωση: 2'

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και σχολίσε κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και την ανάγκη του να δουλέψει εξαιτίας της οικονομικής τους κατάστασης.

«Την τηλεόραση την έκανα πάντα για να επικοινωνήσω με τον κόσμο, όχι για να αποκτήσω αναγνωρισιμότητα, αλλά για να βλέπω τους ανθρώπους στο δρόμο και να μιλάμε», ανέφερε σε πρώτο επίπεδο.

‘Επειτα, όμως αποκάλυψε, ότι: «Σήμερα μετά από τόσα χρόνια η οικονομική ανάγκη μου, γιατί καταστράφηκα οικονομικά, μου επιτάσσει να δουλέψω. Μου φέρνει μια πρόσθετη χαρά. Δεν είναι μόνο βιοπορισμός είναι και έκφραση».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε επίσης: «Το να λέγονται απόψεις στη τηλεόραση δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε και να λέμε ότι γίνεται ίντριγκα, για την ίντριγκα. Αν πει κάποιος κάτι και έχω αντίθετη άποψη, πρέπει να απαντήσω, με δεδομένο όμως ότι πρέπει να σεβαστώ την άποψη του άλλου και να πω ότι έχω διαφορετική. Αν κάποιος εκφράζει μια προκλητική άποψη, από την πλευρά μου, πρέπει να την καυτηριάσω, και αυτό δεν είναι τοξικότητα, είναι διαχωριστική γραμμή. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω κάνει στην τηλεόραση. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος είναι μέρος του εαυτού μου, που είναι και τα λάθη μου».

Για κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα και τη σχέση του με τις γυναίκες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε στη συνέχεια: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ό,τι πιάσει μπορεί να το χειριστεί με δικό του τρόπο. Ο Λιανός στο survivor κάνει εξαιρετική μετάδοση αγώνα, με χιούμορ και ταχύτητα. Ο Ευαγγελάτος, ο Χατζηνικολάου, ο Σταύρος Θεοδωράκης και τα πορτρέτα που κάνει είναι καταπληκτικά. Την Έλλη Στάη και μία σειρά από γυναίκες δημοσιογράφους, τις «έτρεμαν» οι πολιτικοί».

Για την σχέση του με τις γυναίκες μίλησε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχει τύχει να φιλάω την κοπέλα μου, με χτύπησε κάποιος στη πλάτη, και του είπα «πως παρεμβαίνεις;». Μου απάντησε «εσύ θα φιλάς όλη μέρα, εγώ δεν θα σε ξαναδώ». Είμαι δύσκολο άτομο για να με κάνουν ό,τι θέλουν οι γυναίκες. Από τις ερωτικές επαφές θα προτιμούσα τα πολλά λεφτά, αφού μου λείπουν. Ψηφίζω «ναι» σε μία επιτυχία, παρά σε έναν έρωτα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τραγικές ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Πνευμονικό οίδημα, χωρίς αναπνοή, εισαγωγή σε ΜΕΘ, κοντά στον θάνατο»

«Υπάρχει ανάγκη για νέα πρόσωπα!»: Αιχμές Μικρούτσικου κατά Λιάγκα, Αρναούτογλου, Σκορδά, Λιανό και άλλους παρουσιαστές

“Ο έρωτας ηρθε οταν…” Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν ο πρώτος άντρας της Όλγας Τρέμη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ