διήλθομεν-δια-πυρός-και-ύδατος-τα-social-media-γέ-77987

Διήλθομεν δια πυρός και ύδατος: Τα social media γέμισαν μηνύματα θρήνου για τους ήρωες Έλληνες πιλότους μας

Ανάγνωση: 1'

Η Ελλάδα θρηνεί δυο νέα παιδιά, δυο ήρωες που έπεσαν όταν το αεροσκάφος συνετρίβη.

«Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις (από 25 έως 27 Ιουλίου 2023) για την απώλεια της ζωής, εν ώρα καθήκοντος, των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από την πρώτη στιγμή της τραγικής αυτής είδησης τα social media γέμισαν με μηνύματα θρήνου για τα δυο πιλότους που έχασαν τη ζωή τους.

Τα μηνύματα θλίψης για την τραγωδία στην Κάρυστο

Απέραντος ο πόνος για τους δυο νέους ανθρώπους κι ένα μεγάλο γιατί; Καλό παράδεισο να έχουν οι ψυχές τους», γράφει η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο-ντοκουμέντο: Βρέθηκε ο κομμένος πλωτήρας του μοιραίου Καναντέρ στην Κάρυστο

Σπαραγμός στην κηδεία του κυβερνήτη του καναντέρ: Υποβασταζόμενοι οι συγγενείς και η έγκυος γυναίκα του-Στρατιωτικές τιμές στη μνήμη του

«Αυτό που ακούω για παλαιότητα αεροσκαφών..»: Αυτόπτης μάρτυρας είπε όλη την αλήθεια για τη συντριβή του Καναντέρ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ