δεν-τα-έδωσα-και-ούτε-πρόκειται-η-ε-114765

«Δεν τα έδωσα και ούτε πρόκειται» – Η Εύη Βατίδου για τα 93.000 ευρώ που πρέπει να δώσει στον Αλέξη Κούγια

Ανάγνωση: 1'

Η Εύη Βατίδου σε συνέντευξη της στην Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Μαζί σου σαββατοκύριακο» αποκάλυψε ότι έπρεπε να δώσει μετά από δικαστική απόφαση 93.000 ευρώ στον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, αλλά ο ποινικολόγος της χάρισε τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, τα 93.000 ευρώ ήταν το ποσό που εκδίκασε το τελευταίο δικαστήριο στην Εύη Βατίδου, ζητώντας της να τα καταβάλει στον πρώην σύζυγό της.

Εύη Βατίδου: Ο Αλέξης Κούγιας είναι πολύ καλός πατέρας

Όπως η ίδια ανέφερε «ο Αλέξης είναι πολύ καλός πατέρας και είναι πάντα πάνω από τα παιδιά» και συμπλήρωσε πως ο μεγάλος της γιος έχει σκοπό να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και να δώσει για τη Νομική.

Παράλληλα, η Εύη Βατίδου αποκάλυψε πως είναι σε σχέση, έχει δεχτεί μάλιστα και δαχτυλίδι από τον σύντροφό της, αλλά δεν σκέφτεται να κάνει πια άλλο γάμο. «Δεν θα μου άρεσε πια να κάνω άλλο γάμο και παιδιά», είπε και συμπλήρωσε ότι δεν θα ήθελε ούτε και ο Αλέξης Κούγιας να ξαναπαντρευτεί.

«Δεν μου πέφτει λόγος στη ζωή του άλλου, αλλά δεν θα μου άρεσε ο πρώην σύζυγός μου να ξαναπαντρευτεί. Για τα παιδιά μας δεν θα ήθελα ούτε εμένα να με δω πάλι νύφη, ούτε τον πρώην σύζυγό μου γαμπρό. Νομίζω δεν θα άρεσε ούτε στα παιδιά μας», κατέληξε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Εγω σιγά μην πάω λαϊκή” Η αποστομωτική απάντηση της Εύη Βατίδου για τις αγορές της & οι δυσκολίες στο μαγείρεμα

Ο Αλέξης Κούγιας Παραιτήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός – Ο λόγος που το έκανε και οι αντιδράσεις.

Η μια τραγουδίστρια η άλλη εθνική μαγείρισσα: Τα νέα ονόματα που κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ