την-τάπωσε-με-4-λέξεις-η-αφοπλιστική-απ-102547

Την τάπωσε με 4 λέξεις: Η αφοπλιστική απάντηση του Αλέξη Κούγια στην Εύη Βατίδου για την σύντροφό του

Ανάγνωση: 3'

Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε τη δική του απάντηση στην Εύη Βατίδου μετά τις τελευταίες δηλώσεις της σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Όσα ειπώθηκαν

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του περί συντρόφου του, αναφέροντας πως κάνει κακό στη σχέση του το να βγαίνει και να μιλάει περί επανασύνδεσης.

«Μου είναι αδιάφορο εντελώς τι λέει η πρώην σύζυγός μου. Δεν θα είχαμε καμία σχέση, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μας και το λέω για πρώτη και τελευταία φορά. Έχω πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχολούμαι στην καθημερινότητά μου, από το να παρακολουθώ τις δηλώσεις της και να απαντώ σε οτιδήποτε λέει.

Όσον αφορά στην προσωπική μου ζωή, ποτέ δεν έχω μιλήσει γι’ αυτήν, ειδικά με την πρώην σύζυγό μου και ποτέ δεν έχω μιλήσει γι’ αυτήν μπροστά στα παιδιά μου. Τελεία και παύλα», ήταν η απάντηση του Αλέξη Κούγια.

«Είμαι πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ!»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την Δευτέρα 4/12 το μοντέλο έκανε χιούμορ με τις ερωτήσεις περί επανασύνδεσης και τα άφηνε όλα ανοιχτά.

«Η προσωπική μας ζωή είναι στο κάδρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βεβαίως το ότι δεν το επιθυμεί από εδώ και στο εξής είναι πολύ σεβαστό και πολύ ξεκάθαρο. Στο κομμάτι της επανασύνδεσης, ο όρος επανασύνδεση είναι πάρα πολύ σωστός, γιατί η ορολογία σημαίνει, δύο άνθρωποι που έχουν απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά, το οποίο είναι σωστό. Είμαστε πιο κοντά, γιατί όχι. Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο καταλαβαίνω τι θέλει να πει, πάρα πολύ λογικό.

Όσον αφορά τη δική του προσωπική ζωή, δεν θα πάρω θέση, θέλω να είναι καλά, χαρούμενος, ευτυχισμένος και αυτός είναι ο αυτοσκοπός μας. Όσον αφορά τη δική μου τη θέση, ως μητέρα των παιδιών μας – είμαι μαμά των παιδιών, είμαι η πρώην σύζυγός του, πρώην κυρία Κούγια – και αυτό το δεδομένο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Για εμένα ο Αλέξης, το έχω πει και στο παρελθόν, είναι οικογένειά μου.

Βεβαίως τον πήρα τηλέφωνο και θα τον ξαναπάρω και είμαι σίγουρη, ότι θα έρθει να μου μιλήσει. Ο θεσμός του γάμου και της οικογένειας είναι πράγματα, που δεν αλλάζουν. Όταν έχεις παιδιά με έναν άνθρωπο είναι μέλος της οικογένειας. Τώρα τι του χαλάμε, είναι νομίζω της στιγμής, κάτι άλλο νομίζω θέλει να πει, είναι και με τις ώρες του, γιατί τη μία λέει έτσι και την άλλη λέει αλλιώς», είπε η Εύη Βατίδου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή – Μετά από 19 χρόνια κανείς δεν τους ξεχνά

Μην βρεθείτε σε ανοικτούς χώρους, μετά τις εννέα το βράδυ θα…: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για τους κεραυνούς

“Από θαύμα σώθηκα” Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το μαχητικό Mirage στην Τανάγρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ