θέλω-κι-εγώ-να-προσφέρω-πολλά-στην-ελλ-88768

«Θέλω κι εγώ να προσφέρω πολλά στην Ελλάδα»: Έτοιμάζεται για πολιτικός και ο σύντροφός του Κασσελάκη

Ανάγνωση: 1'

Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler, έκανε κάποιες δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε πως σκοπεύει να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Η απόφαση αυτή ήρθε γιατί θέλει να προσφέρει στην Ελλάδα σε ό,τι έχει να κάνει με τον ιατρικό τομέα.

Οι δηλώσεις του

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, είναι ένα νέο ταξίδι, νομίζω είναι ένα εξαιρετικό σενάριο που πρέπει να αποδείξουμε στη χώρα ότι μπορούμε να προσφέρουμε και όλα όσο μπορούμε να προσφέρουμε στην ίδια τη χώρα. Σίγουρα η Ελλάδα είναι το νέο μας σπίτι, υπάρχουν ευκαιρίες για το ιατρικό επάγγελμα εδώ.

Έχω σπουδάσει πολλά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχω μεγάλη εμπειρία από τις Ηνωμένες Πολιτείες που θα φέρω εδώ στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να προσφέρω και με την πάροδο του χρόνου θα προσδιορίσουμε τι ακριβώς θα είναι αυτά και είμαι ενθουσιασμένος να ασχοληθώ με αυτό τις ερχόμενες εβδομάδες» είπε ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler.

«Την πρώτη εβδομάδα έγιναν πολλά, ήταν διασκεδαστικό, ήταν εντυπωσιακό. Βλέπουμε συχνά τους γονείς του Στέφανου. Η μαμά του γύρισε γρήγορα πίσω γιατί είχε δουλειά στις ΗΠΑ. Είχαμε ένα ωραίο δείπνο μαζί, τους δείξαμε την Ακρόπολη. Ήταν μόνο για δυο μέρες» συμπλήρωσε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γιατί ο Τάιλερ έχει νεύρα και… γκρινιάζει στον Κασσελάκη για το νέο σπίτι τους στο Κολωνάκι

Survivor 2024 spoiler: Ανατροπή δεδομένων! Η είδηση που θα ξετρελάνει τους fans του Survivor

Άνθιμος Ανανιάδης: Στο νοσοκομείο πηγε ο ηθοποιός μετα απο τραυματισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ